ben senin yerinede bir porsiyon yerim gari şlkdmfdklfghHerşeye rağmen ramen yemem :)))) çirkin şaka yaptım
ben senin yerinede bir porsiyon yerim gari şlkdmfdklfghHerşeye rağmen ramen yemem :)))) çirkin şaka yaptım
Evvveeettt Teşekkür ederimAiiyyy gel yemek yiyelim dediğin de bundan mı bahsediyordun,hemen gelirdim kiii😋
Afiyet olsun Nunu
Bir ara çok sık mercimek çorbası yapıyordum en büyük tenceremle sonra 5 gün içiyordum bi arkadaşım ne zaman sorsa mercimek çorbası içiyorum dediğimden her mercimek çorbası yaptığımda seni hatırlıyorumdiyo kldnmflgkdgfBen dünden kalma mercimek çorbası içtim tşk
Bir ara çok sık mercimek çorbası yapıyordum en büyük tenceremle sonra 5 gün içiyordum bi arkadaşım ne zaman sorsa mercimek çorbası içiyorum dediğimden her mercimek çorbası yaptığımda seni hatırlıyorumdiyo kldnmflgkdgf
hala mercimek çorbasını az pişiremiyorum neden böyle oluyo ya![]()
Tarifini ve görselini atsana yaparsanFırında nohut
Tarifini ve görselini atsana yaparsan
Afiyet olsunYaptım ve yedim bi daha yaptığımda atarım 🫠
bende merak etmiştim googlede falan tarif var mıYaptım ve yedim bi daha yaptığımda atarım 🫠
bende merak etmiştim googlede falan tarif var mı
ben tavada baharatlarla soteleyip üstüne sarımsaklı yoğurt pul biber yapıyordum
meze gibi bir şey sandım baya ana öğün o Ellerine sağlıkSebzeli olarak tarifini görmüştüm ama ben etli sevdiğim için kafama göre yapıyorum
😄 soğanı piyaz doğrayıp etle soteliyorum haşlanmış nohutu ekleyip onunla da kavuruyorum sonra sıcak suyla salçalı sos ekleyip fırına veriyorum lokum gibi oluyor 😋
Üf tadı değişiyor dimee? Bana mızmız diyorlar bizimkiler ya değişiyor işte buzluk kokusu varçok yapınca aynı sorunu yaşıyorum airfryer közleme için kolaylık oluyo 2 patlıcandan meze yapıyorum hemen bitiyor
dolaba girince özellikle patlıcan aynı olmuyo sanki ya
evet ilk pişirdiğimde ekmek bana bana yediğim meze sanki başka meze oluyor dolaptan çıkıncaÜf tadı değişiyor dimee? Bana mızmız diyorlar bizimkiler ya değişiyor işte buzluk kokusu var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.