Sizce kadın haklı mı?
İlla özenti olucaz bizBende %100 katılıyorum. Zaten insanlarımız eğitimsiz. Turizm konusu basite alınacak bir sektör değil. Bence buralarda işletme sahibi olacak kişilere turizm eğitimleri verilerek sertifa alarak mekan işletme ruhsatları verilmeli ve bu durumlardan bahsedilmeli.
köye gidip ultra lüks şato tarzı villada yaşamakla aynıköyden eser yok mis giibi hayvan boku kokusunu ciğerine çekmeden köye gitmenin anlamı ne tatil köyü sanki
Neyse kadınla tanıştık samimi olduk WP grubu kurduk samimiyeti arttırdık ve farklılık olsun hep otel tatiline gidiyoruz sizinle bu defada ormanda kampına gidelim dedim. Kabul ettiler bende hangi dağa çıksak hangi ormanın derinlerine gitsek diye araştırırken birde baktım ki kadın çoktan orman içinde ultra lüks jakuzili apart otel bulmuş buna gidelim diyor.
Dedin gibi köy tatili diye şatoya gidelim diyebankaclar nasıl bu kadar zengin olabiliyor bbu konu ile alakasız yani sordugmBu dediğin bana bir anımı hatırlattı. Çok yakın bir arkadaşım İstanbul'da bankacı bir kadınla evlenmişti. Kadın benim arkadaştan yaşça büyüktü ama bunun konu ile alakası yok öyle bilgi olsun işteNeyse kadınla tanıştık samimi olduk WP grubu kurduk samimiyeti arttırdık ve farklılık olsun hep otel tatiline gidiyoruz sizinle bu defada ormanda kampına gidelim dedim. Kabul ettiler bende hangi dağa çıksak hangi ormanın derinlerine gitsek diye araştırırken birde baktım ki kadın çoktan orman içinde ultra lüks jakuzili apart otel bulmuş buna gidelim diyor.
Dedin gibi köy tatili diye şatoya gidelim diye
bankaclar nasıl bu kadar zengin olabiliyor bbu konu ile alakasız yani sordugm
bizimde uzak akrabamız var öldü çoluk çocuğuna bir suru dükkan daire kaldı birikim okey de o da çalışan bizde çalışanız ticaret yapmıyorsun düzenli maaş ile ne kadar olabilirOnun ailesi zengindir diğerlerini bilmiyorum vallahi. Aslında özellikle özel sektör şartları ile çalışanlar asgari ücretin bir tık üstünü alıyorlar hatta bazıları asgari bile alıyor olabilir. Devlet bankalarında kadrolu olanların maaşları memur maaşı olduğu için onların durumları iyi oluyor bu bahsettiğim arkadaşım da devlet bankasında devlet memuru olarak çalıştığı için maaşı iyidi.
Haklı değil.
Urfa'ya gidebilir türkü kebap istiyorsa.
Ablaya biri ingilizcenin Dünya dili olduğunu da anlatsın. Sadece UK'da İngilizce konuşuluyor sanıyor olabilir. Dünyanın bir çok ülkesinin bir çok beldesinde batililasma, Amerikanlasma mevcut zaten. Illaki full ingilizce sarkilar calan yerler hemen her ulkede vardir. Fethiye de bu acidan kultur mozaigi olarak ele alinacak bir belde degil zaten; kimse 'Biraz Türkiye kulturunden esintiler alayim' diye Fethiye'ye gitmez.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.