Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende %100 katılıyorum. Zaten insanlarımız eğitimsiz. Turizm konusu basite alınacak bir sektör değil. Bence buralarda işletme sahibi olacak kişilere turizm eğitimleri verilerek sertifa alarak mekan işletme ruhsatları verilmeli ve bu durumlardan bahsedilmeli.
Bende %100 katılıyorum. Zaten insanlarımız eğitimsiz. Turizm konusu basite alınacak bir sektör değil. Bence buralarda işletme sahibi olacak kişilere turizm eğitimleri verilerek sertifa alarak mekan işletme ruhsatları verilmeli ve bu durumlardan bahsedilmeli.
Şimdi kendi insanlarımıza hep yağcılık yapıyoruz, insanlarımızda kendilerine yağcılık yapılmasını da seviyor. Huylu huyundan vazgeçme ya turistlere de yağcılık çekelim hoşlarına gitsin diyorlar ama ellerinde patlıyor işte böyle.
1 kere gittim aşırı pahalı.
2 lahmacun 750 tl olur mu yav.
Külahta dondurma aldım bi top 200 tl di. Külah tok tutar diye mecburiyetten 2 öğün dondurma yedim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.