Ben ve puro? .döyle iğrenc bir şeyden kalıcı soğumalısın. leş kokusu dişlerde damakta bogazda biraktigi leş tad
haftada bir puro içmeyi dene ama kaliteli bir şey adedi 300-500 TL bandında olsun
sigara fakir işi....Ben ve puro? .d
Nargile diyeydin bari djddud
Oa beni nargileden de soğuttu 2dk da sjjsjsjsdjdjsigara fakir işi....
nargile suriyeli mülteci işi....
ne yaptigini neler sevdigini ölç tart bence
bir şeyi severken azıcık düşünün yaaaaOa beni nargileden de soğuttu 2dk da sjjsjsjsdjdj
Ne güzel işte, sana sevap point. .dbir şeyi severken azıcık düşünün yaaaa
öyle hoyratca hesapsızca seversen soğursun hemen![]()
alkolle işlenen sevpalarNe güzel işte, sana sevap point. .d
Sevap kelimesine o kadar uzak ki, yazamıyor bile djdjdjdjdjjddjalkolle işlenen sevpalar
alkolle alınan yatıştırıcılar gibi 5 le çarpılıyor mu ?
alarm kurUyumak istiyorum, 3 saat sonra nasıl kalkacağım ben.....
Kalkmasına kalkarım da perişan olacağım djdjjdjdjdalarm kurbazen işe yrıyor
ya da birine kaldırması için mesaj at
bu sate kadar lak lak ederken bana mi sordunKalkmasına kalkarım da perişan olacağım djdjjdjdjd
Uyku bize uğradı da biz mi uyumadık djjdudbu sate kadar lak lak ederken bana mi sordunuyusaydın alla alla
![]()
hep gönül ilişkisi olmaz arada mantık ilişkisi de kurulmalı değil mi ama ?Uyku bize uğradı da biz mi uyumadık djjdud
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.