Aile evinde sigara içmenin tedirginliği, pedere yakalanma (Evet, hâlâ yanında içemiyorum.)
Cx. O eşik aşılamadı daha. (:seviyorum bu olayi . Bende babamin yaninda icmem ama ictigimi bilir : )
Bazen der yakabilirsin ; ) ben diorum cikss..
Cx. O eşik aşılamadı daha. (:
Bence güzel değil.;dama bence güzel ya.. Bayilirim öyle seylere: )
Bence güzel değil.;d
Benim de üst katımdalar. Tadilat boyunca onlarla kalmak zorunda kaldım ama bu gece evime yerleştim artık.;d Rahat rahat içebiliyorum.nasil baktigina bagli : ) simdi ben ayri yasiyorum .
Belki babamla kalsam degisik olabilir.
Bir erkegin babasindan bu konuda cekinenleri. hos bulurum : )
Benim de üst katımdalar. Tadilat boyunca onlarla kalmak zorunda kaldım ama bu gece evime yerleştim artık.;d Rahat rahat içebiliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.