onun istedigi gibi sevmek nedir ; )))
kim kimi istedigi gibi sevebilir ki . bilemedim.
onun istedigi gibi sevmek nedir ; )))
kim kimi istedigi gibi sevebilir ki . bilemedim.
boynuzlanmak kaçınılmaz demek kiOlay dönüp dolaşıp bizim erkekliğe bok sürdürmemeye gelmiş.
Zaten bizim ülkede herkes bilirkişi anasını satıyım.
Biri der ki fakirsen boynuzlanirsin, biri der ki herşeyi verirsen boynuzlanirsin. Değneğin iki ucu da boklu 😀

boynuzlanmak kaçınılmaz demek ki
![]()
Şöyle geliyorsun kitabın ortasından olayı kestirmeden bitiriyorsun ya hastayım sana valla Frenk :)boynuzlanmak kaçınılmaz demek ki
![]()
Bu açıdan bakılınca seven tarafın neden terk edildiği çok açıkinsan yerine konulmayı,kıymet bilerek sevmeyi-sevilmeyi öğreten olmamıştır.
Bu yalnızca kadinlarda olmuyor ki Süreyyacim erkekler de aynı şekilde davranış gösterebiliyor @Nyctophilia dediği gibi aileye baglamak istemiyorum. Aile hayatin bitti bir yol cizdin büyüdün ve karakterin oturması lazım Hala ailem söyle davrandı diye zirvaliyorsa gelistirmemis kendini herkes biseyler yaşıyor sonuçta. Her durumdan travma çıkartıp, ileride hayatımıza aldığımiz insanları uzeceksek toplum içine hiç karışmamak lazım benceKadinlar ne istedigini bilmiyor.
Dualite hep vardir cicegim.Bu yalnızca kadinlarda olmuyor ki Süreyyacim erkekler de aynı şekilde davranış gösterebiliyor @Nyctophilia dediği gibi aileye baglamak istemiyorum. Aile hayatin bitti bir yol cizdin büyüdün ve karakterin oturması lazım Hala ailem söyle davrandı diye zirvaliyorsa gelistirmemis kendini herkes biseyler yaşıyor sonuçta. Her durumdan travma çıkartıp, ileride hayatımıza aldığımiz insanları uzeceksek toplum içine hiç karışmamak lazım bence
Ölümlü ve daha ağır travmalar için bir şey diyemem bunlar büyük şeyler ama ailem söyle davrandı öğretmenim böyle yaptı diyerek sürekli mağdur hissetmek hala bunlara takılıp hayatı kacirmak ve yanindakilere de hayatı zindan etmek simariklik bence Herkes prenses gibi büyümedi neticede bazı zorluklar çektik ,acılar , kayıplar yaşadık ve videodaki anlatiya gelirsek önüne dünyaları Seren bu insanı kim birakir Allah aşkına yaaDualite hep vardir cicegim.
Ne istediklerini bilmiyorlardan kastim,sürekli disardan onay bekleme arzusunda olduklari.
Erkek söyle erkek böyle..ilgilenmiyor cart curt..cidden cok bayagi bir zirlama.
Kendinden emin bir kadin, güülüp gecer böyle beklentilere.
Ve ona iyi gelmeyen her insani eler hayaatindan..istisnasiz.
Erkek degilim.Kadin perspektifinden degerlendiriyorum.
Nyc e katiliyorum.
Herkesin traavmasi var maskesine bürünüp,Bilinc alti ile yüzlesmeyen her birey her defasinda duvara taslamaya mahkumdur.
Ilk önce sen sen olacaksin..kendi yurdunla ilgilenceksin.
Diş hatlar sonraki is.
Yurtta sulh,cihandaa sulh.
Bu yalnızca kadinlarda olmuyor ki Süreyyacim erkekler de aynı şekilde davranış gösterebiliyor @Nyctophilia dediği gibi aileye baglamak istemiyorum. Aile hayatin bitti bir yol cizdin büyüdün ve karakterin oturması lazım Hala ailem söyle davrandı diye zirvaliyorsa gelistirmemis kendini herkes biseyler yaşıyor sonuçta. Her durumdan travma çıkartıp, ileride hayatımıza aldığımiz insanları uzeceksek toplum içine hiç karışmamak lazım bence
Ölümlü ve daha ağır travmalar için bir şey diyemem bunlar büyük şeyler ama ailem söyle davrandı öğretmenim böyle yaptı diyerek sürekli mağdur hissetmek hala bunlara takılıp hayatı kacirmak ve yanindakilere de hayatı zindan etmek simariklik bence Herkes prenses gibi büyümedi neticede bazı zorluklar çektik ,acılar , kayıplar yaşadık ve videodaki anlatiya gelirsek önüne dünyaları Seren bu insanı kim birakir Allah aşkına yaa
Yav ne alakası var ben Cesaretsiz sindirilmiş erkek hiç sevmem...En sık yapılan hata: Kadınlarla erkekleri eşitlemek. Bu feminist inatlar reel pratikte size hayal kırıklığından başka bir şey getirmez.
Optimum şartlarla bir erkekle herhangi bir ilişki türünü yönetmek çok daha pratiktir.
Karikatürlerdan ciddi sosyolojik litaratürlere kadar sabittir bu.
Öyle ki zeki, kalıplarının dışında yaşayan kadınlar bile özel hayat dışındaki ilişki türlerinde de erkeklerle iletişimde daha iyi hissederler.
İlgiye,şefkate ihtiyacı olan ve kanatlar altına alınması gereken tür 1. derecede sizsiniz. Bunu küçümsemek için demiyorum, doğanın bir kurali-gereği.
Histerilerinize sabır gösterecek,sarıldığı an güvende hissettirecek erkeği arzulamalısınız fakat siz ondan üstün olabileceğinizi her an kusabileceğiniz sinik tipler istiyorsunuz.
İsteğiniz olunca da 'bu prenses gibi her şeye ben mi yeteceğim?' diye başka bir ağlama-histeri seansı geliştiriyorsunuz. Süreyya'nın istediğini bilmeme konusunda kast ettiği de buydu sanırım.
Iste ne istedigini ya da daha dogrusu neye ihtiyaci oldugunu bilmiyor.Yav ne alakası var ben Cesaretsiz sindirilmiş erkek hiç sevmem...
Ve konu bu değil
Konu videodan yola cikilarak ozetle ; her istediğini yaparsan kadın gider diyor niye gitsin bu kısmı anlaşılır değil 10 istegin onunu da yaptığın zaman en fazla 11. İsteği olur
Ve tum her şeye rağmen gidiyorsa simariktir
Kadınin görmek istedigi şey değil mi zaten çaba ve ilgi ? Gerçekten görüyorsa niye gitsin
Kadınin görmek istedigi şey değil mi zaten çaba ve ilgi ? Gerçekten görüyorsa niye gitsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.