Bir kadını onun istediği gibi severseniz bir sene sonra sizi bırakır.

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye

onun istedigi gibi sevmek nedir ; )))

kim kimi istedigi gibi sevebilir ki . bilemedim.

Nepenthe

Platin Üye
Olay dönüp dolaşıp bizim erkekliğe bok sürdürmemeye gelmiş.
Zaten bizim ülkede herkes bilirkişi anasını satıyım.
Biri der ki fakirsen boynuzlanirsin, biri der ki herşeyi verirsen boynuzlanirsin. Değneğin iki ucu da boklu 😀

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
iyikide erkek olarak dogmamisim : ))

Frenk

Elmas Üye
Olay dönüp dolaşıp bizim erkekliğe bok sürdürmemeye gelmiş.
Zaten bizim ülkede herkes bilirkişi anasını satıyım.
Biri der ki fakirsen boynuzlanirsin, biri der ki herşeyi verirsen boynuzlanirsin. Değneğin iki ucu da boklu 😀
boynuzlanmak kaçınılmaz demek ki

çrkn:

Frenk

Elmas Üye
BLA BLA BLA BLA BLA

çrkn:

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Hem cirkin hem egolu seni zaten bırakırlar psikolog sıfatıylamis bak bak

Nyctophilia

Bronz Üye
Ebeveynlerince sorunlu öz bakım veren coğrafyalarda geçerli evet.
Özellikle baba ile problemli ilişki geliştirmiş kadınların sevilme arzusu-türü de anormal olur.
Dışarıdan değer bilen erkek istiyorum deseler de, ağızlarına sıçan kişilere çekim duyarlar; kendilerini onlara ispatlayarak bir ömür sürmek isterler.
Sevilmeyi böyle öğrenmişlerdir; insan yerine konulmayı,kıymet bilerek sevmeyi-sevilmeyi öğreten olmamıştır.
Seksist toplumlarda yaygındır.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Kadinlar ne istedigini bilmiyor.
Bu yalnızca kadinlarda olmuyor ki Süreyyacim erkekler de aynı şekilde davranış gösterebiliyor @Nyctophilia dediği gibi aileye baglamak istemiyorum. Aile hayatin bitti bir yol cizdin büyüdün ve karakterin oturması lazım Hala ailem söyle davrandı diye zirvaliyorsa gelistirmemis kendini herkes biseyler yaşıyor sonuçta. Her durumdan travma çıkartıp, ileride hayatımıza aldığımiz insanları uzeceksek toplum içine hiç karışmamak lazım bence

Süreyya

Süper Mod
Bu yalnızca kadinlarda olmuyor ki Süreyyacim erkekler de aynı şekilde davranış gösterebiliyor @Nyctophilia dediği gibi aileye baglamak istemiyorum. Aile hayatin bitti bir yol cizdin büyüdün ve karakterin oturması lazım Hala ailem söyle davrandı diye zirvaliyorsa gelistirmemis kendini herkes biseyler yaşıyor sonuçta. Her durumdan travma çıkartıp, ileride hayatımıza aldığımiz insanları uzeceksek toplum içine hiç karışmamak lazım bence
Dualite hep vardir cicegim.
Ne istediklerini bilmiyorlardan kastim,sürekli disardan onay bekleme arzusunda olduklari.
Erkek söyle erkek böyle..ilgilenmiyor cart curt..cidden cok bayagi bir zirlama.
Kendinden emin bir kadin, güülüp gecer böyle beklentilere.
Ve ona iyi gelmeyen her insani eler hayaatindan..istisnasiz.
Erkek degilim.Kadin perspektifinden degerlendiriyorum.
Nyc e katiliyorum.
Herkesin traavmasi var maskesine bürünüp,Bilinc alti ile yüzlesmeyen her birey her defasinda duvara taslamaya mahkumdur.

Ilk önce sen sen olacaksin..kendi yurdunla ilgilenceksin.
Diş hatlar sonraki is.

Yurtta sulh,cihandaa sulh.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Dualite hep vardir cicegim.
Ne istediklerini bilmiyorlardan kastim,sürekli disardan onay bekleme arzusunda olduklari.
Erkek söyle erkek böyle..ilgilenmiyor cart curt..cidden cok bayagi bir zirlama.
Kendinden emin bir kadin, güülüp gecer böyle beklentilere.
Ve ona iyi gelmeyen her insani eler hayaatindan..istisnasiz.
Erkek degilim.Kadin perspektifinden degerlendiriyorum.
Nyc e katiliyorum.
Herkesin traavmasi var maskesine bürünüp,Bilinc alti ile yüzlesmeyen her birey her defasinda duvara taslamaya mahkumdur.

Ilk önce sen sen olacaksin..kendi yurdunla ilgilenceksin.
Diş hatlar sonraki is.

Yurtta sulh,cihandaa sulh.
Ölümlü ve daha ağır travmalar için bir şey diyemem bunlar büyük şeyler ama ailem söyle davrandı öğretmenim böyle yaptı diyerek sürekli mağdur hissetmek hala bunlara takılıp hayatı kacirmak ve yanindakilere de hayatı zindan etmek simariklik bence Herkes prenses gibi büyümedi neticede bazı zorluklar çektik ,acılar , kayıplar yaşadık ve videodaki anlatiya gelirsek önüne dünyaları Seren bu insanı kim birakir Allah aşkına yaa

Nyctophilia

Bronz Üye

En sık yapılan hata: Kadınlarla erkekleri eşitlemek. Bu feminist inatlar reel pratikte size hayal kırıklığından başka bir şey getirmez.
Optimum şartlarla bir erkekle herhangi bir ilişki türünü yönetmek çok daha pratiktir.
Karikatürlerdan ciddi sosyolojik litaratürlere kadar sabittir bu.
Öyle ki zeki, kalıplarının dışında yaşayan kadınlar bile özel hayat dışındaki ilişki türlerinde de erkeklerle iletişimde daha iyi hissederler.
İlgiye,şefkate ihtiyacı olan ve kanatlar altına alınması gereken tür 1. derecede sizsiniz. Bunu küçümsemek için demiyorum, doğanın bir kurali-gereği.
Histerilerinize sabır gösterecek,sarıldığı an güvende hissettirecek erkeği arzulamalısınız fakat siz ondan üstün olabileceğinizi her an kusabileceğiniz sinik tipler istiyorsunuz.
İsteğiniz olunca da 'bu prenses gibi her şeye ben mi yeteceğim?' diye başka bir ağlama-histeri seansı geliştiriyorsunuz. Süreyya'nın istediğini bilmeme konusunda kast ettiği de buydu sanırım.

Süreyya

Süper Mod
Ölümlü ve daha ağır travmalar için bir şey diyemem bunlar büyük şeyler ama ailem söyle davrandı öğretmenim böyle yaptı diyerek sürekli mağdur hissetmek hala bunlara takılıp hayatı kacirmak ve yanindakilere de hayatı zindan etmek simariklik bence Herkes prenses gibi büyümedi neticede bazı zorluklar çektik ,acılar , kayıplar yaşadık ve videodaki anlatiya gelirsek önüne dünyaları Seren bu insanı kim birakir Allah aşkına yaa

Videoyu izlemedim basliga göre doğaçladim.
Travmasi olan,traavmam var demez.
Farkinda degildir ama her defasinda yanlis kisilere cekilir...sonra sucu baskalarinda arar.
Neyse cok uzun konu.
Kadinlaara tavsiye edebilecegim sey kendinizle barisin.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
En sık yapılan hata: Kadınlarla erkekleri eşitlemek. Bu feminist inatlar reel pratikte size hayal kırıklığından başka bir şey getirmez.
Optimum şartlarla bir erkekle herhangi bir ilişki türünü yönetmek çok daha pratiktir.
Karikatürlerdan ciddi sosyolojik litaratürlere kadar sabittir bu.
Öyle ki zeki, kalıplarının dışında yaşayan kadınlar bile özel hayat dışındaki ilişki türlerinde de erkeklerle iletişimde daha iyi hissederler.
İlgiye,şefkate ihtiyacı olan ve kanatlar altına alınması gereken tür 1. derecede sizsiniz. Bunu küçümsemek için demiyorum, doğanın bir kurali-gereği.
Histerilerinize sabır gösterecek,sarıldığı an güvende hissettirecek erkeği arzulamalısınız fakat siz ondan üstün olabileceğinizi her an kusabileceğiniz sinik tipler istiyorsunuz.
İsteğiniz olunca da 'bu prenses gibi her şeye ben mi yeteceğim?' diye başka bir ağlama-histeri seansı geliştiriyorsunuz. Süreyya'nın istediğini bilmeme konusunda kast ettiği de buydu sanırım.
Yav ne alakası var ben Cesaretsiz sindirilmiş erkek hiç sevmem...

Ve konu bu değil

Konu videodan yola cikilarak ozetle ; her istediğini yaparsan kadın gider diyor niye gitsin bu kısmı anlaşılır değil 10 istegin onunu da yaptığın zaman en fazla 11. İsteği olur

Ve tum her şeye rağmen gidiyorsa simariktir

Kadınin görmek istedigi şey değil mi zaten çaba ve ilgi ? Gerçekten görüyorsa niye gitsin

Süreyya

Süper Mod
Yav ne alakası var ben Cesaretsiz sindirilmiş erkek hiç sevmem...

Ve konu bu değil

Konu videodan yola cikilarak ozetle ; her istediğini yaparsan kadın gider diyor niye gitsin bu kısmı anlaşılır değil 10 istegin onunu da yaptığın zaman en fazla 11. İsteği olur

Ve tum her şeye rağmen gidiyorsa simariktir

Kadınin görmek istedigi şey değil mi zaten çaba ve ilgi ? Gerçekten görüyorsa niye gitsin
Iste ne istedigini ya da daha dogrusu neye ihtiyaci oldugunu bilmiyor.

Üst Alt