sen nası seviyosun nerden bilelim biz diye hökelenirken tam, nickini okudumMütevazı olmaya gerek yok. Benim gibi sevin yeter.
Ne ruh var ne duygu SjsjssjSırf şu son yazılan konuların hepsinde benim nick im görünsün diye yazıyorum. Fikrim zikrim yok bu konuda diyeyim diyorum ama bu kadar da boş olmasın hadi.
Herkes sevdiği gibi sevilsin diyim polemik olmasın..![]()
@Lotus seri katil çıktı arkadaşlar kaçınParçalara ayırarak severim.
Aşağı yukarı bunları yazacaktım. Sevgili pumpkin tercüman oldu :)bi yerde okumuştum sizin sevme biçiminizle onun sevilme biçiminin aynı olması lazım diyordu. ya da sizin sevilme biçiminizle onun sevme biçimi. biraz düşününce hakikaten öyle, bence bu işin sırrı bunihayetinde ne kadar güzel anlatırsan anlat, karşındakinin anladığı kadarsın...
![]()
ama öyle oluyor mu? asla! nerde bizimle uyuşmayan biri varsa arayıp tarayıp onu buluyoruz, sonra da uğraş durAşağı yukarı bunları yazacaktım. Sevgili pumpkin tercüman oldu :)
Sevgili dili çok önemli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.