@niyazlar brom söylesin ulvi bilgisinden yararlanalım
karşındaki kadına veya partnerine saygı ve tamam hayatım sözleri
Kadın bütün bu dönüşüm olayı bitirip kendi hem cinsleri ile çatışmasa zaten herşey ideal çizggisinde yürüyecek@niyazlar sadece tamam hayatım dedik mi oluyor mu? Bana eksik bilgi veriyorsun brom öyle geldi çıkart heybendeki taktikleri yolumuzu bulalım
Brom elele verecez birlik olacaz yıkılmayacaz. Dik duracaz. Suyuna gittikçe eziyorlar. Sindirilmeyecez. Olaylar nereye geldi greve çıkalımAslında burada en büyük çab kadına düşüyor
Yıllar önce tanıdığı ve yaşamına dahil ettiği insanı değiştirmeye çalışmasa hiç birşey olmayacak ama onlar(istisnalar hariç) önce arkadaş çevresini değiştirmeye sonra akraba grubunu değiştirmeye sonra giyimi dinlediğin şarkıları değiştirmeye ve sonundada düşünce tarzını değiştirmeye çalışıyorlar
Sen kendin olarak kalmaya çalıştığında da ilişki bitiyor
O zaman aldığı /seçtiği erkeği beğenmiyor diyebilir miyiz?Aslında burada en büyük çab kadına düşüyor
Yıllar önce tanıdığı ve yaşamına dahil ettiği insanı değiştirmeye çalışmasa hiç birşey olmayacak ama onlar(istisnalar hariç) önce arkadaş çevresini değiştirmeye sonra akraba grubunu değiştirmeye sonra giyimi dinlediğin şarkıları değiştirmeye ve sonundada düşünce tarzını değiştirmeye çalışıyorlar
Sen kendin olarak kalmaya çalıştığında da ilişki bitiyor
Begenmiyordan daha ziyade dönüştüremediği insanla yürümek istemiyor diyebilirizO zaman aldığı /seçtiği erkeği beğenmiyor diyebilir miyiz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.