Sadistçe mazoşistçe ama sevgiden bahsedilmez ooolum yoksa biz sevilmiyor muyuz? Aynı şeyi bayanlara yapınca üstüme gelme, herşeyime karışıyorsun eleştiriyorsun, dışarda başkasını görüp beğendin aklın onlarda kaldı beni onlara benzetmeye çalışıyorsun vıdı vıdı derler. Ulan sahiden sevilmemişiz @Frenk ne diyorsun dostum niyazlar brom ışık tuttu. Bak bak baaak şimdi aklıma geldi ben anne desem anneci erkek olurum bayanlar anne dese hayırlı evlat laayn noluyozBegenmiyordan daha ziyade dönüştüremediği insanla yürümek istemiyor diyebiliriz
Süleyman Demirel gibi dün dündür diyebiliyor
Dün egolarımı senin üzerinde deneyebiliyordum
Büğün buna izin vermediğin için devam etmiyorum diyebilirler
Hak vermediğin yer neresiErkekler yine kendi kendine çalıp oynuyor yaşşa yaşşaaa
Bir erkek asla sevilmez...Sadistçe mazoşistçe ama sevgiden bahsedilmez ooolum yoksa biz sevilmiyor muyuz? Aynı şeyi bayanlara yapınca üstüme gelme, herşeyime karışıyorsun eleştiriyorsun, dışarda başkasını görüp beğendin aklın onlarda kaldı beni onlara benzetmeye çalışıyorsun vıdı vıdı derler. Ulan sahiden sevilmemişiz @Frenk ne diyorsun dostum niyazlar brom ışık tuttu. Bak bak baaak şimdi aklıma geldi ben anne desem anneci erkek olurum bayanlar anne dese hayırlı evlat laayn noluyoz
Aldatıldık kandırıldık saf yerine konduk frenkimBir erkek asla sevilmez...
Kadın erkek ile birlikte olduğunda hissettiği şeyleri sever. Artık erkeğin yanındaki kadına göre neler hissedeceği değişir![]()
Sen bunu yeni mi öğreniyorsunAldatıldık kandırıldık saf yerine konduk frenkim
Sizide kırıyoruzBiz küçükken barbir bebeklerin üstündeki kıyafeti bile değiştirmiş insanlarız. Siz oyuncak arabanın bişeyini değiştirmediniz kırdınız
Hak vermediğin yer neresi
Değişen adam terk edilir değişmeyen değil ( genellikle )Bunu aslında erkeklerin yaptığı gerçeği. Çünkü değişen her zaman kadın oluyor erkekler değişmez , kadın uğraştığıyla kalır adam da terk edildiğiyle
Anladın işte söylemeye gerek yokSizide kırıyoruz![]()
Değişen adam terk edilir değişmeyen değil ( genellikle )
🥹🤣🤣Sadistçe mazoşistçe ama sevgiden bahsedilmez ooolum yoksa biz sevilmiyor muyuz? Aynı şeyi bayanlara yapınca üstüme gelme, herşeyime karışıyorsun eleştiriyorsun, dışarda başkasını görüp beğendin aklın onlarda kaldı beni onlara benzetmeye çalışıyorsun vıdı vıdı derler. Ulan sahiden sevilmemişiz @Frenk ne diyorsun dostum niyazlar brom ışık tuttu. Bak bak baaak şimdi aklıma geldi ben anne desem anneci erkek olurum bayanlar anne dese hayırlı evlat laayn noluyoz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.