Esra Ezmeci ye gelen itiraflar ve sorulara da hadi canim öyle şey olur mu dedim sonra gerçek hayatta da örnekler duydum bazı olaylardan oluyormuş demek ki ya insanlar özel hayatlarında garip şeyler yaşiyorValla bazıları gerçek olabilir ya
Esra Ezmeci ye gelen itiraflar ve sorulara da hadi canim öyle şey olur mu dedim sonra gerçek hayatta da örnekler duydum bazı olaylardan oluyormuş demek ki ya insanlar özel hayatlarında garip şeyler yaşiyorValla bazıları gerçek olabilir ya
Benim okurken beynim akışıyor gerizekalılık seviyesine şaşırmaktan ne bileyim ne yaşıyor bunlar 🤦🤦🤦🤦Esra Ezmeci ye gelen itiraflar ve sorulara da hadi canim öyle şey olur mu dedim sonra gerçek hayatta da örnekler duydum bazı olaylardan oluyormuş demek ki ya insanlar özel hayatlarında garip şeyler yaşiyor
Ya bebeğim, ampulü Erdoğan icat etti diyenden tut, bilmem neyinin kılını öperim diyene... Var var böyle birçok insan.Güzin ablaya sorulan sorular gibi ya ben bazen gerçek sorular değil mi diye şüphe ediyorum tam da o anlarda karşima gerçek bişiler çıkıyor kfmf
Kendime sakar diyom ama dememeliyim yani bendeki arada bir oluyor bu ne 🤣🤣🤣🤣Kriz geçirirdim ben. )))
Ben o kadar dikkat ediyorum ki bir yer kirlenecek diye,olasılık kalkıyor ortadan .)) Biri iş yaparken izleyemem mesela ahaha ya deliyim birazKendime sakar diyom ama dememeliyim yani bendeki arada bir oluyor bu ne 🤣🤣🤣🤣
İzlerken insanın tavayı alıp kafasına geçiresi geliyor
Midesi kaldıran izlesin fenalanırsanız karışmam
View: https://www.instagram.com/reel/CuM6hBVoE8A/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
@Lafebesi
Ben çok dağınık çalışırımBen o kadar dikkat ediyorum ki bir yer kirlenecek diye,olasılık kalkıyor ortadan .)) Biri iş yaparken izleyemem mesela ahaha ya deliyim biraz
Sonuç mükemmel eminim :) akrepler becerikli olur.Ben çok dağınık çalışırım
Hiiç umrum olmaz önceliğim yemek güzel olsun sonra toplarım 🤣🤣🤣🤣
Midesi kaldıran izlesin fenalanırsanız karışmam
View: https://www.instagram.com/reel/CuM6hBVoE8A/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
@Lafebesi
Uyarı yazıyom başına ama ya lknsdfmlgkdfngAyy nunu ya yediklerim geri boğazıma doğru çıkacak şimdi fkkd
Onlar ne memeler öyle 😳Uyarı yazıyom başına ama ya lknsdfmlgkdfng
Bende instada önüme şaaak diye çıktı öyle hızlı kapattım ki şkdfsxgmkdfgndmşkg sonra buldum attım lkdnmfg
😭 😭 😭 😭 😭Onlar ne memeler öyle 😳
Normal kafayla yapılacak iş değil zaten. 🤓Dayı ne yapıyorsun? Allah kahretmesin takkeli hem de
Akli dengesi yoktur belki büyük konuşmayım bari
kafadan kafaya fark var açık ilişki yaşayanlar varNormal kafayla yapılacak iş değil zaten. 🤓
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.