Bu dilan ve kocası hep böyle tam birbirine eşitler görsüzlükte :dBu ne ya altın al tak işte görgüsüzlük
Tanımıyom bile vallaBu dilan ve kocası hep böyle tam birbirine eşitler görsüzlükte :d
evet evet izlerken çok eğlendim, teşekkürler
Eğlendiysen sıkıntı yokevet evet izlerken çok eğlendim, teşekkürler![]()
Ben de devamını izleyemedim jdjdBunlar insan mi?
Bir de cansizlarmis.
Resmen fare lesi yiyiyorlar.
Ne diyeyim,bilemedim.
Patlican gibi soyuyor.dddddBen de devamını izleyemedim jdjd
Valla sayfayı öyle hızlı kaydırdım ki görmeyeyim diye ıhhh izleyememPatlican gibi soyuyor.ddddd
Ay sinirlerim bozuldu
Bir tanifigim var farelerden igreniyor..beni sinirlendirdigi an bu videoyu atacamValla sayfayı öyle hızlı kaydırdım ki görmeyeyim diye ıhhh izleyemem
Sanki sadece karnını soymuşlar sirtindaki kılları ile mi yıyorlarPatlican gibi soyuyor.ddddd
Ay sinirlerim bozuldu
Susma hakkimi kullanmak istiyorum hakim beySanki sadece karnını soymuşlar sirtindaki kılları ile mi yıyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.