Günlük gülme ihtiyacim için kullanıyorum ben de😂Yok bir ara youtubede kanal denedim komik videolar editledim o kadar çok izledim ki ldkfnmigldkfnjgldjk beğendiklerimi alayım derken ondan
Günlük gülme ihtiyacim için kullanıyorum ben de😂Yok bir ara youtubede kanal denedim komik videolar editledim o kadar çok izledim ki ldkfnmigldkfnjgldjk beğendiklerimi alayım derken ondan
tubede 10 dakikalık videolar var.Günlük gülme ihtiyacim için kullanıyorum ben de😂
Okadar uğraşmam 10 dk da sıkılırım zaten 🤣😂tubede 10 dakikalık videolar var.
biz onları izlerdik hep sonra kerndi yaptıklarımı izledim ama tube yok ona +18 diyor buna telif diyor onu kırp bunu çıkart tadı kalmadı D
Bu şarkının çakma bı klibi var o da çok efsane 😂aha bunu izlemedim ldnflgnjk Çok iyi lkşdnmfg
yokk be daha iyi oluyor hepsi peş peşe zaten 15 10 snde bir güldüğün bir şey geliyor üst üste çok güleceğin şey denk gelirse yere yatıp yuvarlanıyorsun ljknsdfgOkadar uğraşmam 10 dk da sıkılırım zaten 🤣😂
Arada bı kahkaha atiyom anam mal mı bu dercesine bakiyo 🤣😂yokk be daha iyi oluyor hepsi peş peşe zaten 15 10 snde bir güldüğün bir şey geliyor üst üste çok güleceğin şey denk gelirse yere yatıp yuvarlanıyorsun ljknsdfg
ee onada izletsen beArada bı kahkaha atiyom anam mal mı bu dercesine bakiyo 🤣😂
Aman bulaşmasın alışır filan 😂ee onada izletsen bebizimkine hemen götürüyom telefonu ldjnfg
telefonumu değişince bendekini anneme bıraktım öğrenmiş ya izliyor birşeylerAman bulaşmasın alışır filan 😂
Şükür benimki cahil bilmez öyle şeyler en fazla YouTube vartelefonumu değişince bendekini anneme bıraktım öğrenmiş ya izliyor birşeyler![]()
ofline okey oynuyor o çok komik oluyor kşjdmfg
Aşk olsun deme la öyleŞükür benimki cahil bilmez öyle şeyler en fazla YouTube var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.