Beğendiğimiz bmw videolarını paylaşalım kendi çektikleriniz de olur
biz bu aracın vergisini ödeyemeyiz. kendimizi satsak alamayız😛 bi zamanlar arkadaşımla benim fikirlerim 😛
BMW nin motor atesleme sesi kendini özgün..![]()
Ama mercedesciyim :cici:
Cürmü kadar yer yakar.terapi yaa bildiğin terapi kendine özgü olan ses .d
sen cicisin mercedesci olduğun için ama bmw yanarrr .d
Cürmü kadar yer yakar.
Ikisini de kullandim gecegündüzcüm.o ne ya amcamlarım arabası gibi mercedesmiş peh .d asfaltı ağlatır bmw
sen nasıl bi araçtan bahsettiğini bilmiyon şuan için uykun gelmiş senin sabah bu yazdığını görünce bana hak vereceksin senin safın bmw bence .d
Ikisini de kullandim gecegündüzcüm.
Inan bana...
Mercedesin konforu bir baska.
Est sorgulamadim.konfor isteyen evine yatak odası takımı alır, adrenalin isteyen BMW .dd
bmw aşkımız sorgulanamaz .dd
Est sorgulamadim.
Alpina mi ya da Brabus mu diye sorsalar....Maybach derim kehkehkeh
Maybach mercedesin tune markasi.takıldım sorgulanamaz derken .d
maybach çok iyi seçim çok güzel araba bana da sorsalar ben de bentley derim kihkihkih
galiba318 mi bu?
Bunlar seriydi iste.galiba
Maybach mercedesin tune markasi.
Bentley baska kategori tabiii.
Insallah bir gün.d
Ne cabuk sattik almanlari.
bilemezsinn hiçbir şeyi hayatın sana neler getireceğini bilemezsin :)
inşallah inşallah .b bi karadeşimde var abi gel sana bentley alalım diyo sana çok yakışır diyo lan dedim nasıl alacaz ebesinin nihahı araç .d
araçlarda çıkar ilişkim olduğu doğrudur anında satarım .d bentley varken bmw nedir yad
Gece gece beni araba videolarina yönlendirdin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.