yetkili bi abiye benziyorsunuzh
Hocam derken??![]()

yetkili bi abiye benziyorsunuzh
Hocam derken??![]()
hatırlıyorum sanki böyle bir parodyyetkili bi abiye benziyorsunuz![]()
hatırlıyorum sanki böyle bir parody
BEyaz ekmegi kes günde 6 7 bardak su iç yürüyüş yap mekik çek 4 5 set 30x 1 ayda 10 kilo h.o
Konuya bedava yazısını görüp öyle girdim ama yine İban gördüm.
Where is diyet listesi?
Iyi ki diyetisyen olmadim, kesin batardim, kiyamam sunada diyetliseti yazayim ay suda iyi insan bunada yazayim diye diye..
aslında aynen öyle biliyo musun .s.s
çok yazdım ya her isteyene, para vermek isteyen eş dosttan bile almadım.. ama sonra gördüm ki sen emek veriyorsun maddi bir karşılık da beklemiyosun ancak onlar sırf bedava diye sadece senin zamanını çalıyo, bir kez bile uygulayım bakayım şuna yok yazdırmak için yazdırıyo
ki mesela ilk seansım az önce bi danışanımla 1.5 saati geçri, resmen boğazım patladı ve hala acıyo şu an .s.s
neyse sonra ben de dedim eş dosta diyet yazamıyorum, ki gerçekten öyle.. senli benli konuştuğun insanla o disiplin zaten sağlanmıyo.. uzun süre devam eden benle senli benli konuşan danışanlarımla bile hala sizli bizli konuşurum...
psikolog bi arkadaşım şey demişti işle özel hayatı nasıl ayırdığı konusunda: işyerinde olayları dinlerken işin magazinsel boyutunu atıyorum duymuyorum bile, kafamda şemalar çıkarıyorum. arkadaş ortamında da tam tersi diye.. o an aydınlanmıştım benim de işle özel hayatı ayırma şeklim sizli bizli konuşmak sanırım![]()
Cok mantıklı... ama bi diyetisyenim vardi, cok seker kiz sizli bizli degildik, öyle olmadi.. iste karsi tarafin karakterine de bagli zannedersem .. ama insanlar civimaya cok müsait, anlayabiliyorum seni, elestirmek icin demedim, gercekten zor bi durum
ya ben yapı olarak da mesafeliyimdir aslında, işimi yaparken işimi çok ciddiye alırım. tabi gırgır şamatayla harmanlıyosun o olmazsa ben de sıkılırım zatenama iş işe geldi mi asla taviz vermem..... ki verince kopuyorlar, bir de aşırı merhametli tarafım ortaya çıkınca danışanı dinleyince bazen kıyamıyorum, ve sonra yazmasaydına geliyo olay
10 yılda kurdum bi düzen kendimce dengelemeye çalışıyorum ama keşke insanla muhatap olmak zorunda kalmayacağım bir işim olsaydı
bazen ben de anlamıyorum diyetisyen miyim piskolok mu yaşam koçu mu .s.s öle arada bi meslek aslında bizimki de........... 🚬
Evet insanlarla calismak zor.. saygi duyuyorum hocamm
geçen biri gebelik testi yapmış testin fotoğrafını atmış hgghfkl diyo ki bu ne anlama geliyo ngfsgdhfk
iq 1.5 yaaa 2 bile değil
onlar ürerken kero da evde kalsın işte, kadeeerrrrrrrrrrrrrrr................ gfgfhk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.