bedava diyet listesi hk

forumtutkunu

Platin Üye
Hocam, 50 dolara 370 TEla gönderim ücreti çıkıyor :honk: tela göndersem daha karlı olabilir mi :honk:

suC

Uzaklaştırıldı
Bu ekonomide herkes diyette zaten ne listesi (:

forumtutkunu

Platin Üye
Fast ile havale bile geçemedim, iki kez denedim hesap no ile alıcı isimi uyumsuz diyor :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
F5BCFACA-4266-4720-B8B9-D4FDF48C1EF9.jpeg
Uykum geldi, neden olmuyor :honk: isim girmeden devam kısmı aktif olmuyor benim bankanın :honk: hocam kankanızla sohbetten yanlış hatırlıyorum isminizi sanırım :honk: başakların hafızası çok güçlüdür aslında

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye

canan1453

Adım değil SOYADIM Canan VE ben bir sapım.
Uzaklaştırıldı
anladım karıştırarak yemeyi kilo alma problemleri olanlara tavsiye ediyoruz. hacim değişmezken enerji miktarını artırma amaçlı. senin yaptığın iyi bir şey. mesela hem sucuk hem yumurta ayrı ayrı iyi protein kaynaklarıdır. bunun ikisinin birden aynı öğünde alınması yerine ayrı ayrı tüketilmesi hem maddi hem manevi hem de denge açısından oldukça önemli. mesela mercimek köftesi çok sevdiğimiz bir karışım örneğidir. karbonhidrat ve protein birlikte, tok tutar ama insan yerken kendini durduramaz o ayrı :honk: yani karıştırılacaksa bile aynı türden değil de farklı türden karıştırılması dengeyi sağlar..
sen iyi yoldasın.......
lütfen tükettiğiniz sucuğun markasına dikkat ediniz. özellikle etiketsiz yahut çok ucuz markalarda uzak durunuz.

canan1453

Adım değil SOYADIM Canan VE ben bir sapım.
Uzaklaştırıldı
Mesela sucuklu yumurta yı
Ya sadece yumurta yada sadece sucuk şeklinde. Buna ne denir sen daha iyi bilirsin. Et ürünleri ile süt ürünlerini karıştırmamak gibi mesela.
doğru bir yaklaşım, ayrıca lütfen etiketsiz yahut çok ucuz sucukları tüketmeyin.

Üst Alt