cidden soruyorsan hakikatten uzun bi mevzuat yazarım, zaten uyku yok. ramazan modundayım oruç tutmuycam ama yinede sahuru bekler oldum alışkanlık yaptı ramazanPeki kasap sucuk yemek sakıncalı değil mi![]()
Bilene yorgunluk sorularımız, bilgiye açızcidden soruyorsan hakikatten uzun bi mevzuat yazarım, zaten uyku yok. ramazan modundayım oruç tutmuycam ama yinede sahuru bekler oldum alışkanlık yaptı ramazan
kasalpar ayda 10 kg etiketsiz sucuk yapma hakkına sahip. fazla yapamazlar. sucuğu dana etinin 1.5 katından ucuza satıyorsa alma sıkıntı vardır.Bilene yorgunluk sorularımız, bilgiye açızbaşak burcu olarak sağlıklı beslenmeye takıntılıyım
![]()
lütfen tükettiğiniz sucuğun markasına dikkat ediniz. özellikle etiketsiz yahut çok ucuz markalarda uzak durunuz.
açıkçası değil. pastırma dananın omurgasının altından yapılır. tek parça ve en pahalı ettir. kıyma olmaz, tavuk olmaz, kotu et ise zaten kokar. aghhh siz benim ne olduğumu bilseniz..... yemek konusunda benle yarışmak için sana en yakın hiltonun önünde 40 gün yemek yemen lazım... 😊Pastirmada da öyle dimi @CipraLex![]()
saygıdeğer holyspectre. siz yaşamak için yerken ben çuvallarla para kazanmak için yemek yaptım. vermiyim instagramı şimdi burdan dumur olursunuz. 27 ülke ve en nihayetinde michelin yıldızımı aldım. hayatımın hedefi buydu istifa ettim daha da kimseye para karşılığında tuz bile vermem.Sevgili @canan1453 sucuğa olan aşkını her yerde avaz avaz haykırmanı çok takdir ettim harikasın
Dumur olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla ahcısınız. Kariyerinizde başarılar dilerim. Hedefinize ulaştığınız için tebrik ederim ayrıcasaygıdeğer holyspectre. siz yaşamak için yerken ben çuvallarla para kazanmak için yemek yaptım. vermiyim instagramı şimdi burdan dumur olursunuz. 27 ülke ve en nihayetinde michelin yıldızımı aldım. hayatımın hedefi buydu istifa ettim daha da kimseye para karşılığında tuz bile vermem.
teşekkür ederim. takılıyoruz birbirimize. kariyer mariyer kalmadı. bıraktım mesleği yoruldum kendini bi poh sananlardan. al sana başımdan geçen bir olay. adam gelmiş restorana hindistan da, hava atıcak arkadaşlarına. ne yiyeceğini o da bilmiyır . yumurtasız omlet siparişi vermiş. bastım boş tabaga süslemeleri gönderdim. kızmış arkadaş bu ne diye. hemen peşinden yumurtaları pişirip gönderdim. bunu o tabağa koyarsam omlet olur. yumurtasız istersen tabakda sadece süsleme olur...Dumur olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla ahcısınız. Kariyerinizde başarılar dilerim. Hedefinize ulaştığınız için tebrik ederim ayrıca
Malesef, insanlar gösterişi seviyor ve insanlarla uğraşmak oldukça zor ne yazik ki.teşekkür ederim. takılıyoruz birbirimize. kariyer mariyer kalmadı. bıraktım mesleği yoruldum kendini bi poh sananlardan. al sana başımdan geçen bir olay. adam gelmiş restorana hindistan da, hava atıcak arkadaşlarına. ne yiyeceğini o da bilmiyır . yumurtasız omlet siparişi vermiş. bastım boş tabaga süslemeleri gönderdim. kızmış arkadaş bu ne diye. hemen peşinden yumurtaları pişirip gönderdim. bunu o tabağa koyarsam omlet olur. yumurtasız istersen tabakda sadece süsleme olur...
şimdi fark ettim siz teknik admin mişsiniz. saygıda kusur ettysek affola. kovmayın beni....teşekkür ederim. takılıyoruz birbirimize. kariyer mariyer kalmadı. bıraktım mesleği yoruldum kendini bi poh sananlardan. al sana başımdan geçen bir olay. adam gelmiş restorana hindistan da, hava atıcak arkadaşlarına. ne yiyeceğini o da bilmiyır . yumurtasız omlet siparişi vermiş. bastım boş tabaga süslemeleri gönderdim. kızmış arkadaş bu ne diye. hemen peşinden yumurtaları pişirip gönderdim. bunu o tabağa koyarsam omlet olur. yumurtasız istersen tabakda sadece süsleme olur...
Hayır olmaz yazabilirsiniz, yazıda sitemizin kurallarına uyduğu sürece tabi.şimdi fark ettim siz teknik admin mişsiniz. saygıda kusur ettysek affola. kovmayın beni....
ben buradan yani bu siteden su marka mı yoksa bu marka mı gibi soru yazsam olurmu forumlarda? tr ye yeni geldim çok şeyi bilmiyorum. herşey değişmiş
örneğin. fiat mı yoksa Renault mu daha iyi? yada opel hakkında ne düşünüyorsunuz gibi. gıda ürünlerinde mağdurum. ülkem gavur dolmuş. hindistanda Müslüman olduğunuzu fark etse bir garson size söyler istediğiniz yemekde yada sosda alkol vs var diye. tr de ise gavur olmuşuz helal domuz eti satıyor insanlar resmenHayır olmaz yazabilirsiniz, yazıda sitemizin kurallarına uyduğu sürece tabi.
Doğru sucuğa ulaştık diyelim, sucuk yememiz ne kadar doğrukasalpar ayda 10 kg etiketsiz sucuk yapma hakkına sahip. fazla yapamazlar. sucuğu dana etinin 1.5 katından ucuza satıyorsa alma sıkıntı vardır.
1 tavuk eti olabilir ki bunu başka yerden alıp etiketsiz olarak dana diye satabilir.
2 boyle bol bol sucuk asmışssa kesin başka yerden alıyordur ve ucuz sa yine tavuk olabilir.
tavuk etinden yapması mümkün değil fermente olmaz ısıl işlem görmüştür. ısıl işlem ısı ile yapılan fırınlanma işidir ama kasap bunu yapamaz.
genelde ben yaptım derler. la ne zaman yaptın? nerde yaptın? şu anki şartlarda delikanlı dana sucuk 400tl den aşağı olmaz. piliç de 150-180 den aşağı olmaz.
Doğru sucuğa ulaştık diyelim, sucuk yememiz ne kadar doğrune sıklıkla ne kadar tüketilebilir
doğru sucuk adını verdim. yok bende para çok diyorsanız, iki seçeneğiniz var.istediğiniz kadar yiyin lakin gece yemeyin. sindirim yaklaşık 8 saattir. 100 gr porsiyon.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.