milleti kekliyon demi burada diyet lazım felan ajsksk
Jdks keklemek falan degil yahu
milleti kekliyon demi burada diyet lazım felan ajsksk
Ölümsüzlüğün şifresini istedim sankimibanım yukarlarda bi yerlerde, yeşillendir ondan sonra şey edelim
en sevdiğim renk dolar yeşili bu arada![]()
Ölümsüzlüğün şifresini istedim sankim![]()
Hücreler ölsün, yenilensin sıkıntı etmem hocamevet
bi yerde hücre ölümününün gerçekleşmesini geciktiriyoruz![]()
Çok zekiyim hocam, sağlıklı beslenmeyi anlatsanız anlarım5 dolar 💸 swift geçebilirim
![]()
Bundan bedavası olmaz zaten de mi hocam50 dolar yapıp atarsan öğretirim![]()
Bundan bedavası olmaz zaten de mi hocamAzıcık daha indirim yapamaz mısın hocam
![]()
bedava diyet listesi yazısını görünce koşa koşa geldim ama iban gördüm(((((
En güzeli ben bu 370 TL yi göndereyim bişey anlatmayın hocam![]()
Ekli dosyayı görüntüle 6622
Uykum geldi, neden olmuyorisim girmeden devam kısmı aktif olmuyor benim bankanın
hocam kankanızla sohbetten yanlış hatırlıyorum isminizi sanırım
başakların hafızası çok güçlüdür aslında
lütfen tükettiğiniz sucuğun markasına dikkat ediniz. özellikle etiketsiz yahut çok ucuz markalarda uzak durunuz.anladım karıştırarak yemeyi kilo alma problemleri olanlara tavsiye ediyoruz. hacim değişmezken enerji miktarını artırma amaçlı. senin yaptığın iyi bir şey. mesela hem sucuk hem yumurta ayrı ayrı iyi protein kaynaklarıdır. bunun ikisinin birden aynı öğünde alınması yerine ayrı ayrı tüketilmesi hem maddi hem manevi hem de denge açısından oldukça önemli. mesela mercimek köftesi çok sevdiğimiz bir karışım örneğidir. karbonhidrat ve protein birlikte, tok tutar ama insan yerken kendini durduramaz o ayrıyani karıştırılacaksa bile aynı türden değil de farklı türden karıştırılması dengeyi sağlar..
sen iyi yoldasın.......
doğru bir yaklaşım, ayrıca lütfen etiketsiz yahut çok ucuz sucukları tüketmeyin.Mesela sucuklu yumurta yı
Ya sadece yumurta yada sadece sucuk şeklinde. Buna ne denir sen daha iyi bilirsin. Et ürünleri ile süt ürünlerini karıştırmamak gibi mesela.
lütfen tükettiğiniz sucuğun markasına dikkat ediniz. özellikle etiketsiz yahut çok ucuz markalarda uzak durunuz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.