bedava diyet listesi hk

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
5-6 kilo fazlam var.Cok degil aslin da ama.Versem fena olmaz.Ramazan da veririz dedim ama nafile,eskisi gibi degil artik,Ramazanlar da kilo verdirmiyor. : )
yoo gayet de verildi.....
3-5-7 kilolar verdiler hep, hem de duraklama kilolarındaa :dyg:

bu kadar harika bi dyt olmak zorunda mıyımmm yaaa.................

Serçe

Uzaklaştırıldı
@Serçe ekmegi kullanmiyorum desem yeridir.Ama hamurisi oldumu iste dunya duruyor.

@pumpkin takip ediyorum bu konuyu. : )
Ayda bir hamur işi belirle kendine. Bizim aşağı sokakta fırın cafe pastahane tarzı bir işletme var kalitesi semt sınırını aştı mükemmel işler yapıyorlar her gittiğimde bişeyler alıp yedim ve hoş olmadı. Şimdilerde sadece ekmek ve arada simit alıyorum. Bazen de tatlı kaçamağı yapıyorum Sjsjssj uzak dur biraz hamur işlerinden

De-Niro

Bronz Üye
Ayda bir hamur işi belirle kendine. Bizim aşağı sokakta fırın cafe pastahane tarzı bir işletme var kalitesi semt sınırını aştı mükemmel işler yapıyorlar her gittiğimde bişeyler alıp yedim ve hoş olmadı. Şimdilerde sadece ekmek ve arada simit alıyorum. Bazen de tatlı kaçamağı yapıyorum Sjsjssj uzak dur biraz hamur işlerinden
Oyle yapmam gerek sanirim.Yoksa obezite sorunlarim olusacak. : )

pumpkin🌸

Elmas Üye
@Serçe burda üstad @pumpkin varken bende ne gezer spoiler. Ben karıştırmadan yiyenlerdenim. Bende onu sorayım Üstadıma doğru yolda mıyım? Sağlıklı öneriler için takipteyim bende.

izleyin beni anacımmm :dyg:

karıştırmadan derken kastın ne tam olarak

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Mesela sucuklu yumurta yı
Ya sadece yumurta yada sadece sucuk şeklinde. Buna ne denir sen daha iyi bilirsin. Et ürünleri ile süt ürünlerini karıştırmamak gibi mesela.

Dert sahibi olun arkadaşlar, et girmeyen yere dert girdiği için boğaz ile birlikte nefsiniz de kapanır, ruh gibi olursunuz...

pumpkin🌸

Elmas Üye
Mesela sucuklu yumurta yı
Ya sadece yumurta yada sadece sucuk şeklinde. Buna ne denir sen daha iyi bilirsin. Et ürünleri ile süt ürünlerini karıştırmamak gibi mesela.
anladım karıştırarak yemeyi kilo alma problemleri olanlara tavsiye ediyoruz. hacim değişmezken enerji miktarını artırma amaçlı. senin yaptığın iyi bir şey. mesela hem sucuk hem yumurta ayrı ayrı iyi protein kaynaklarıdır. bunun ikisinin birden aynı öğünde alınması yerine ayrı ayrı tüketilmesi hem maddi hem manevi hem de denge açısından oldukça önemli. mesela mercimek köftesi çok sevdiğimiz bir karışım örneğidir. karbonhidrat ve protein birlikte, tok tutar ama insan yerken kendini durduramaz o ayrı :honk: yani karıştırılacaksa bile aynı türden değil de farklı türden karıştırılması dengeyi sağlar..
sen iyi yoldasın.......

forumtutkunu

Platin Üye
şekeri bıraksak daha uzun yaşar mıyız :honk:

Üst Alt