Yine acilarina da cümle kurdurtmamişsin....ben ne aci..
Yine acilarina da cümle kurdurtmamişsin....ben ne aci..
bu mesajla alcatraz bekaretini yitirdi diyebilir miyiz artık...........bi dönem benim ünlü sözüm![]()
Fena yerden yakalamişsin yineeee😁bu mesajla alcatraz bekaretini yitirdi diyebilir miyiz artık...........
hep aklım gereksiz şeylere çalışıyo çen .s.sFena yerden yakalamişsin yineeee😁
adını sen koy işte kanksbu mesajla alcatraz bekaretini yitirdi diyebilir miyiz artık...........
yine bir keroyla şoka doğru alıntısıyla kvkk kapsamında birtakım ışıklanmalar yaşadık :şok: :doğrudürüstşoksmileyieklemeyenlerutansın:adını sen koy işte kanks![]()
Mum u geçelim projektörle arasanız zor bulursunuz. Fakat bakirim diyen çok bulursunuz da bakir değildir...Bu devirde bakir erkek mumla arasan bulamazsın.
Bilemezsin belki bakir erkeklerde vardır da söylemek istemiyordur : dMum u geçelim projektörle arasanız zor bulursunuz. Fakat bakirim diyen çok bulursunuz da bakir değildir...![]()
İnanmam. Gerçi yaş faktörü önemli ama bu devirde yaş faktörü bile tam bir faktör olmayabilir...Bilemezsin belki bakir erkeklerde vardır da söylemek istemiyordur : d
Bende bende. Bakmayın nerdeyse 16 yıllık evli olduğuma...ben bakirim arkadaslar
İş işten geçmiştir O da artık kervana karışmıştır@SpartaKürd cabuk buraya gel![]()
İş işten geçmiştir O da artık kervana karışmıştır
Çoluk çocuğu olmuştur belkiIlk tanistigimda tertemiz bir genç idi, tabi üc yil önce
Heh köylerde kimin eli kimin şeyinde görüyoruz Müge Anlıda dallas olmuş her yerHala cinselliğin afrikası olan bir yerde bulabilmeniz bence mümkün. Metropol dışı bir scout ağı geliştirin hanımefendiler
Çoluk çocuğu olmuştur belki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.