Yine acilarina da cümle kurdurtmamişsin....ben ne aci..
Yine acilarina da cümle kurdurtmamişsin....ben ne aci..
bu mesajla alcatraz bekaretini yitirdi diyebilir miyiz artık...........bi dönem benim ünlü sözüm![]()
Fena yerden yakalamişsin yineeeebu mesajla alcatraz bekaretini yitirdi diyebilir miyiz artık...........
hep aklım gereksiz şeylere çalışıyo çen .s.sFena yerden yakalamişsin yineeee![]()
adını sen koy işte kanksbu mesajla alcatraz bekaretini yitirdi diyebilir miyiz artık...........
yine bir keroyla şoka doğru alıntısıyla kvkk kapsamında birtakım ışıklanmalar yaşadık :şok: :doğrudürüstşoksmileyieklemeyenlerutansın:adını sen koy işte kanks![]()
Mum u geçelim projektörle arasanız zor bulursunuz. Fakat bakirim diyen çok bulursunuz da bakir değildir...Bu devirde bakir erkek mumla arasan bulamazsın.
Bilemezsin belki bakir erkeklerde vardır da söylemek istemiyordur : dMum u geçelim projektörle arasanız zor bulursunuz. Fakat bakirim diyen çok bulursunuz da bakir değildir...![]()
İnanmam. Gerçi yaş faktörü önemli ama bu devirde yaş faktörü bile tam bir faktör olmayabilir...Bilemezsin belki bakir erkeklerde vardır da söylemek istemiyordur : d
Bende bende. Bakmayın nerdeyse 16 yıllık evli olduğuma...ben bakirim arkadaslar