Serum taktirmaya gidiyorim
foto at ritüel yarım kalmasın
Serum taktirmaya gidiyorim
Şov bize tersfoto at ritüel yarım kalmasın
Teşekkür ederim.:*konu ile alakası yok ancak kullanıcı adınız enfes
mütüş anı asıjdhuaysıjlsdLise de buna benzer bir anım var. Yan sınıftan sahra diye bir kız yiğit diye bir çocuk tarafından terkedilmişti. Ayılıp bayıldı tabi yan sınıf olduğumuz için komediye biz de hasıl olmuştuk böyle tutuo arkadaşları yüzünü yıkamaya götürüyor falan. Gel zaman git zaman bir gün okulda kavga çıktı başka bir sınıfla kavga ettik okulun içi savaş alanı. Ben çok sağlam bir yumruk yemiştim böyle bayılıcak gibi falan oldum. Arkadaşlar koluma girdi diğer yaralılarla birlikte sınıflara kaçıyoruz falan ( o zamanlar kavgalar şipşak olurdu. hasım sınıfa gidip hemen kavgayı başlatıp çabucak oradan ayrılmanız gerekmektedir. Nöbetçi hoca ya da müdür yardımcısına suç üstü yakalanmak başarısızlık sayılırdı. Diğer sınıflarca da utanç tablosu olarak anlatılırdı) Her neyse ben yarı baygın sınıfa giderken yan sınıfın kapısında sahra bizi gördü.
-Aaaa ne oldu gökhan
diye sordu
Bende o esnada önünden geçip giderken;
- Yiğit benden ayrıldı dedim.
ksdjhfasdkjfaskdjfhasdkjfhaskdjfh yaralı olan herkes sınıfa giderken gayet kahkalı bir şekilde yoluna devam etti. O mevzudan sonra okulda kim ayılıp bayılırsa "yiğitten ayrılmış" espirisi yapılırdı skjdhfskdjfhsdf kız bana ne küfür etmiştir he.
Ondan mı ilgi görmedik yahuHem serumlu kol fotosu atmayacaksın hem ilgi bekleyeceksin, oldu.
denemekte fayda var tabjjOndan mı ilgi görmedik yahu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.