Ayrılık Sonrası Serumlu Kol Fotoğrafı

Xasthur

Yönetici
Lise de buna benzer bir anım var. Yan sınıftan sahra diye bir kız yiğit diye bir çocuk tarafından terkedilmişti. Ayılıp bayıldı tabi yan sınıf olduğumuz için komediye biz de hasıl olmuştuk böyle tutuo arkadaşları yüzünü yıkamaya götürüyor falan. Gel zaman git zaman bir gün okulda kavga çıktı başka bir sınıfla kavga ettik okulun içi savaş alanı. Ben çok sağlam bir yumruk yemiştim böyle bayılıcak gibi falan oldum. Arkadaşlar koluma girdi diğer yaralılarla birlikte sınıflara kaçıyoruz falan ( o zamanlar kavgalar şipşak olurdu. hasım sınıfa gidip hemen kavgayı başlatıp çabucak oradan ayrılmanız gerekmektedir. Nöbetçi hoca ya da müdür yardımcısına suç üstü yakalanmak başarısızlık sayılırdı. Diğer sınıflarca da utanç tablosu olarak anlatılırdı) Her neyse ben yarı baygın sınıfa giderken yan sınıfın kapısında sahra bizi gördü.
-Aaaa ne oldu gökhan
diye sordu
Bende o esnada önünden geçip giderken;
- Yiğit benden ayrıldı dedim.
ksdjhfasdkjfaskdjfhasdkjfhaskdjfh yaralı olan herkes sınıfa giderken gayet kahkalı bir şekilde yoluna devam etti. O mevzudan sonra okulda kim ayılıp bayılırsa "yiğitten ayrılmış" espirisi yapılırdı skjdhfskdjfhsdf kız bana ne küfür etmiştir he.

Biggie

Özel Üye
Lise de buna benzer bir anım var. Yan sınıftan sahra diye bir kız yiğit diye bir çocuk tarafından terkedilmişti. Ayılıp bayıldı tabi yan sınıf olduğumuz için komediye biz de hasıl olmuştuk böyle tutuo arkadaşları yüzünü yıkamaya götürüyor falan. Gel zaman git zaman bir gün okulda kavga çıktı başka bir sınıfla kavga ettik okulun içi savaş alanı. Ben çok sağlam bir yumruk yemiştim böyle bayılıcak gibi falan oldum. Arkadaşlar koluma girdi diğer yaralılarla birlikte sınıflara kaçıyoruz falan ( o zamanlar kavgalar şipşak olurdu. hasım sınıfa gidip hemen kavgayı başlatıp çabucak oradan ayrılmanız gerekmektedir. Nöbetçi hoca ya da müdür yardımcısına suç üstü yakalanmak başarısızlık sayılırdı. Diğer sınıflarca da utanç tablosu olarak anlatılırdı) Her neyse ben yarı baygın sınıfa giderken yan sınıfın kapısında sahra bizi gördü.
-Aaaa ne oldu gökhan
diye sordu
Bende o esnada önünden geçip giderken;
- Yiğit benden ayrıldı dedim.
ksdjhfasdkjfaskdjfhasdkjfhaskdjfh yaralı olan herkes sınıfa giderken gayet kahkalı bir şekilde yoluna devam etti. O mevzudan sonra okulda kim ayılıp bayılırsa "yiğitten ayrılmış" espirisi yapılırdı skjdhfskdjfhsdf kız bana ne küfür etmiştir he.
mütüş anı asıjdhuaysıjlsd

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Herkesin serumlu ayılmalı bayılmalı hikayesi var. Ben yaşlı olduğum için 🚬 kimseye serumlu foto atamadan gençlik geçirdim. Yoktu o zamanlar fotoğraf makinesi, taşa çizdiriyorduk hey gidi günler

CaT

🎈
Board Admin
Arkadasimin (erkek) sevgilisi dogum günümde gitti arabaya oturdu, herkes basina üsüstü falan iste yok midesi bulaniyormus hastaymis vs vs nryse aradan bir yil gecti bunlarin kinasinda ben hasta ol, ama nasil basim sinüzlerim agridan duramiyorum gittim arabaya, sonra beni acile götürdüler serum taktirdilar. Ama diyen oldu, kesin kiza inat hasta oldun diye jdjd

Süreyya

Spákona
Süper Mod
O kadar istiyorum ki, söyle Nihal gibi ayilip bayilim.
Cok denedim ama olmuyo.
Kendi kendime sövdügümde buluyorum kendimi.Sad

chevy

Gümüş Üye
Böyle bir karanlık döneme sahipti kadınlar. Nasıl kezban olumur başlıklı bir görsel olarak servis edilmeliydi o dönem insanlara

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
@Es1967 terk edildiğinde sen attın mı serumlu kol

Tombiş dans

Börteçine

Gümüş Üye
Trafikte ilerlerken çok fenalaştığı için bizi özel bir hastaneye sokan, kendine serum bağlatıp bana da saf saf fotoğraf çektiren, fotoğrafı instagrama atıp bir de dramatik yorum yaptırtan Cihan abi, uğruna senaryo yazdığın hanfendinin ismini bile hatırlamadığına eminim. Telefonu elime tutusturman, benim saf saf sana bakıp bu halde ne fotoğrafı istiyor acaba diye düşünmem ve o fotoğrafı çekmem.

Es1967

Altın Üye
Genelde kızların acındırma halleri

Eru

Platin Üye
Ambulans çağırmıştır bir de ayağına.

İki tokat asılıp " kalk lan oradan, git çay demle " diyesi geliyor insanın da, işte..

Üst Alt