Konunun en müthiş yorumunu yine adamın ham maddesi yapmış 😀Ayakta işemenin tadı başka.
İyi ki pipimiz var. Uzunmuş kısaymış inceymiş kalınmış hiç önemli değil olsun da gerisi faso fiso.
Konunun en müthiş yorumunu yine adamın ham maddesi yapmış 😀Ayakta işemenin tadı başka.
İyi ki pipimiz var. Uzunmuş kısaymış inceymiş kalınmış hiç önemli değil olsun da gerisi faso fiso.
Belki sinek vardı vurmaya çalışıyordu 🤣artık aşırı elit mekanlarda wcler ortak klozetli yerde ayağımızın altına kadar çiş
koskoca klozetin yuvarlağını nasıl oluyor da tutturamıyorsunuz isabet ettirme sorunu var
daha acımasız bi beddua görmedim bu hayattaGicik herif insallah seyi yanar jdbsjdbsbs
Söz ucar yazi kalir.manitanın mahallesine gidip, isminin baş harfini sokağa çizme hayali... 🥀
herşey kalıcı olmak zorunda mı?Söz ucar yazi kalir.
Sidik te uçar.
Yapma.
AMac emegin karsiligi.herşey kalıcı olmak zorunda mı?
sidikli serenad gibi düşün...
ben sevince emeğimi yoktan sayarım...AMac emegin karsiligi.
Sidikli kontesi,sidik serenadi ile bezemek.
Müthissin Psi.sjsb
Kullanirlar seni böyle.ben sevince emeğimi yoktan sayarım...
karşılıksız...
zamansız...
kullanılmaya meyilliyim..Kullanirlar seni böyle.
@forumtutkunu nun da dedigi gibi manifakulasyona ugrarsin sürekli.
kullanılmaya meyilliyim..
sonrasında mağduriyet kasarız...
dram yaparız, severim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.