Ayakta Işeyen Erkek Iticiliği

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
peki ayakta işerken tutma desteği sağlıyor musunuz sağlamıyor musunuz.........

alcatraz

🍻
Elmas Üye
ayakta işedim, işiyorum, işeyeceğim. ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz :T:

kahrolmuş fıstık

Altın Üye
kesinlikle iğrenç ve sağlıksız bi durum
muhtemelen böyle biriyle aynı tuvaleti paylaşmak zorunda kalırsam sorun yaşarız jdjdldjdk

KuluncumuÜfele

Gümüş Üye
Bedenden çıkan, bedene rahatsızlık veren şeyler pistir. İçinizde kalsa sizede rahatsızlık verir. Bu çirkin hareketi yapmayın her yere pisliği sıçratmayın.

Garga

Altın Üye
Oğlum ne cinsiniz ya ayakta işemek için vajina aparatı yapıyorlar anasını satayım ne iğrenci be .. Forumsalın duvarı nerde lan nerde

Beybilendin

Bronz Üye
Peki, bir anı da benden olsun. Ben memur bir babanın oğluyum, şehirde büyüdüm ama yazları mutlaka köye giderdik. Fakat öyle bir köyümüz ve öyle bir yaylamız var ki, Türkiye ortalamasına göre çok yüksek rakıma sahip. Yaylamız mesela Kaçkar Dağları'nın ikinci buyuk zirvesinde kalıyor. Bu yükseklik, bölgede büyüyen çocuklara müthiş bir dağcılık ve avcılık yeteneği veriyor. Hele de benim gibi merak ve ilgi sahibi insan olursanız, çocuk yaşta elinizde tüfekle dağ bayır gezersiniz ve çok anı birikir.

O günlerden bir gün... Gece karanlığında domuzdayız. Akşam 10-11 gibi domuza çıkılır, belli bir mesafe katedilir, domuzların su içtiği veya dinlendiği yerlere gidilir. Domuzlarla karşılaşma vakitleri genellikle gece 12 ile sabah 4 arası olur. Gecenin güveninden ötürü bu saatlerde çok seyir halinde olurlar. Gündüz ise nadir hikayeler çıkar.

Uzatmadan... O kadar çok yol yapmışız ki. Bi ara oturup nefes alalım derken, iki arkadaşım ihtiyaç giderme molası vermek istedi. İkisi de el fenerleriyle biraz uzağa doğru yürürken, el fenerlerini kapattılar ve ihtiyaç giderme faslı başladı. Aralarında geçen diyalog...

- ulan nasıl yorulduysam, ciddi ciddi ayaklarımdan aşağı kara sular iniyor...

- yahu ben de işiyorum ama nedense şırıltı sesi gelmiyor...

Birbirlerinin üstüne işemişler. Geri döndüklerinde küfür ede ede geldiler. Küfürden, gülmekten, bağırıp çağırmaktan, biraz da sidikten av gecesi iptal oldu ve geri döndük.

Bonus olarak, daha da küçükken çekilmiş fotoğrafımız;

TAFLB6.jpg
Tüylerim şok

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Erkek olmanın tek avantajı, ve bu öyle bir keyif ki, inanılmaz bir konfor.. erkeğin kadından üstün olduğu tek şey, ayakta işemenin verdiği mutluluk başkadır.

Es1967

Platin Üye
Ayakta işemenin tadı başka.
İyi ki pipimiz var. Uzunmuş kısaymış inceymiş kalınmış hiç önemli değil olsun da gerisi faso fiso.

Psinoza

Altın Üye
tanrının erkeklere bahşettiği muazzam ayrıcalık...

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
artık aşırı elit mekanlarda wcler ortak klozetli yerde ayağımızın altına kadar çiş

koskoca klozetin yuvarlağını nasıl oluyor da tutturamıyorsunuz isabet ettirme sorunu var

Psinoza

Altın Üye
konfor alanımıza karışmazsanız sevinirim...

Üst Alt