😀
Çiş mi tutacazpeki ayakta işerken tutma desteği sağlıyor musunuz sağlamıyor musunuz.........
hayır pipinizi tutuyor musunuz diye soruyorum.........Çiş mi tutacaz
hayır pipinizi tutuyor musunuz diye soruyorum.........
Yıkadıklarına eminsin yaniİğrenç nasıl yıkıyorsunuz ayakta
Tüylerim şokPeki, bir anı da benden olsun. Ben memur bir babanın oğluyum, şehirde büyüdüm ama yazları mutlaka köye giderdik. Fakat öyle bir köyümüz ve öyle bir yaylamız var ki, Türkiye ortalamasına göre çok yüksek rakıma sahip. Yaylamız mesela Kaçkar Dağları'nın ikinci buyuk zirvesinde kalıyor. Bu yükseklik, bölgede büyüyen çocuklara müthiş bir dağcılık ve avcılık yeteneği veriyor. Hele de benim gibi merak ve ilgi sahibi insan olursanız, çocuk yaşta elinizde tüfekle dağ bayır gezersiniz ve çok anı birikir.
O günlerden bir gün... Gece karanlığında domuzdayız. Akşam 10-11 gibi domuza çıkılır, belli bir mesafe katedilir, domuzların su içtiği veya dinlendiği yerlere gidilir. Domuzlarla karşılaşma vakitleri genellikle gece 12 ile sabah 4 arası olur. Gecenin güveninden ötürü bu saatlerde çok seyir halinde olurlar. Gündüz ise nadir hikayeler çıkar.
Uzatmadan... O kadar çok yol yapmışız ki. Bi ara oturup nefes alalım derken, iki arkadaşım ihtiyaç giderme molası vermek istedi. İkisi de el fenerleriyle biraz uzağa doğru yürürken, el fenerlerini kapattılar ve ihtiyaç giderme faslı başladı. Aralarında geçen diyalog...
- ulan nasıl yorulduysam, ciddi ciddi ayaklarımdan aşağı kara sular iniyor...
- yahu ben de işiyorum ama nedense şırıltı sesi gelmiyor...
Birbirlerinin üstüne işemişler. Geri döndüklerinde küfür ede ede geldiler. Küfürden, gülmekten, bağırıp çağırmaktan, biraz da sidikten av gecesi iptal oldu ve geri döndük.
Bonus olarak, daha da küçükken çekilmiş fotoğrafımız;
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.