NasipBu açıklamayı biz görecek miyiz? Zeki Müren de görür mü?
NasipBu açıklamayı biz görecek miyiz? Zeki Müren de görür mü?
çişim geliyor sık sık uyuyamamArkadaşlar. Uyuyun.
İtici değil mi🤪Bizim millete de herşey itici geliyor
Hoş bir görüntü değil evet lakin mecburi durumlar oluyor, o zaman iticiliği bir kenara bırakmak lazım 😀İtici değil mi🤪
çişim geliyor sık sık uyuyamam
@CaT hanim hırsını alamadı bozdukca bozuyor herifi![]()
Ben de bi animi paylasayim, geçenlerde (tatilden ömce) ufal balkonumda otururken karsimda bama sirtini dönmüs adam karsi binanin duvarina isiyor. Bi afalladim, yanindan kadin geciyordu bisey dedi, orali olmadi adam, sinirlendim, yahu etrafta coluk var cocuk var .... balkondan bagirdim, git baska yerde ise slk gibi biseyler dedim, sinirlendim ama döndü bana bakti, pantolonunu cekti yüzü yere egik gitti.
Hayir cali cirpi da yok, insan bi utanir ya... sokak ortasinda. Keske baska bi adam gecseydi de samarlasaydi onu dicem ama burda kimse kimseyi samarlamiyor anca laf dalasi
Aşırı arpa suyu tüketimi ! Teşekkür ederim sağlık durumum konusunda endişendiğin içinŞeker hastası mısın
Olsa da ayakta.. neyse sustum
Çişini yapmaya başlamış nasıl yarıda kessin şimdi fkxkBen de bi animi paylasayim, geçenlerde (tatilden ömce) ufal balkonumda otururken karsimda bama sirtini dönmüs adam karsi binanin duvarina isiyor. Bi afalladim, yanindan kadin geciyordu bisey dedi, orali olmadi adam, sinirlendim, yahu etrafta coluk var cocuk var .... balkondan bagirdim, git baska yerde ise slk gibi biseyler dedim, sinirlendim ama döndü bana bakti, pantolonunu cekti yüzü yere egik gitti.
Hayir cali cirpi da yok, insan bi utanir ya... sokak ortasinda. Keske baska bi adam gecseydi de samarlasaydi onu dicem ama burda kimse kimseyi samarlamiyor anca laf dalasi
Neyse yersin artık.Üf heyecandan cerezlerin tümünü kabul ettim 🤦♀️
Neyse yersin artık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.