Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bak şimdi insanız çok çalışırsın veya askere gidiyor erkerler koku oluyor çünkü bakteri oluyor mantar oluyor
Bakım denen bir şey var ayak maskesi var mantar ilacı var kremi var kuaför var ayağına bakmayan hiç bir yerine bakmıyordur zaten
Ter kokup yıkanmıyor muyuz ula vücudumuzun çoğu bakteri değil mi eeeeeeeeeee kokuyorsa yıkanır
Ben bunu anlamıyorum
Ayağı sürekli kokanın götünde de bok vardır yani mesele ayak değil anlatabilyior muyum
bak şimdi insanız çok çalışırsın veya askere gidiyor erkerler koku oluyor çünkü bakteri oluyor mantar oluyor
Bakım denen bir şey var ayak maskesi var mantar ilacı var kremi var kuaför var ayağına bakmayan hiç bir yerine bakmıyordur zaten
Ter kokup yıkanmıyor muyuz ula vücudumuzun çoğu bakteri değil mi eeeeeeeeeee kokuyorsa yıkanır
Ben bunu anlamıyorum
Ayağı sürekli kokanın götünde de bok vardır yani mesele ayak değil anlatabilyior muyum
Demek ki adam pis
Bir insan pisse bütünü ile pistir
Kışın ayağıma kına yakıyorum ben bakterileri halletmek için her kış yakarım altına komple sonra ayak soyucu maske yapıyorum komple deri atıyor misler gibi oluyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.