Nere kusamvatoz balığı gibi vakumlayamayanlar yazmasınlar
Nere kusamvatoz balığı gibi vakumlayamayanlar yazmasınlar
bilmiyorum ama yaratıcı olursan hoşuma giderNere kusam
Kusmuk mu hoşuna gidiyorbilmiyorum ama yaratıcı olursan hoşuma gider
O niyeemen kadar emdiren de suçludur
yaratıcı olmaya çabalaman, oda belkiKusmuk mu hoşuna gidiyor![]()
Aç avuçlarınıyaratıcı olmaya çabalaman, oda belki
poşetsiz olmazAç avuçlarını
Senin miden bulanmaz mı? Ben birini kusarken görsem iğrenirimpoşetsiz olmaz
bulanır, ben direkt altıma dolduruyorum ama bebek bezi var yine de korunuyorumSenin miden bulanmaz mı? Ben birini kusarken görsem iğrenirim
bulanır, ben direkt altıma dolduruyorum ama bebek bezi var yine de korunuyorum
şaşırılacak bir şey yok, doğarkende ölmeye yakınkende insan bezlenebiliyor
Konu kilitşaşırılacak bir şey yok, doğarkende ölmeye yakınkende insan bezlenebiliyor
o O o ne çabuk pes ettinKonu kilit
Nickindeki Neşeyi çaldılar resmenKonu kilit
Ayağını severiz de niye üstüne meyve koyup yalayalım ki 🤮Adam veya kadını seviyorsunuz ayağını mı sevmiyorsunuz anlamadım
Sevmeye çok sığ bakmıyor musunuz
İlla fetiş olması mı gerekiyor
ne demek niye dusunsene biri ayak serce parmagina dil atarken kendinden gecyo insan kendini sorgulamaliO niye
KatılıyorumAyağını severiz de niye üstüne meyve koyup yalayalım ki 🤮
Kokulu olanlarını düşün şekerKatılıyorum
Ama işte ayak mı ıyyy modunu anlamıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.