Ayak fetişi nedir?

NF.

Gümüş Üye
İnsanların çok değişik zevkleri var cidden

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kokulu olanlarını düşün şeker
bak şimdi insanız çok çalışırsın veya askere gidiyor erkerler koku oluyor çünkü bakteri oluyor mantar oluyor
Bakım denen bir şey var ayak maskesi var mantar ilacı var kremi var kuaför var ayağına bakmayan hiç bir yerine bakmıyordur zaten
Ter kokup yıkanmıyor muyuz ula vücudumuzun çoğu bakteri değil mi eeeeeeeeeee kokuyorsa yıkanır
Ben bunu anlamıyorum
Ayağı sürekli kokanın götünde de bok vardır yani mesele ayak değil anlatabilyior muyum

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sad Ilker Ayrık GIF by TRT

Neşe Palamudu

Altın Üye
bak şimdi insanız çok çalışırsın veya askere gidiyor erkerler koku oluyor çünkü bakteri oluyor mantar oluyor
Bakım denen bir şey var ayak maskesi var mantar ilacı var kremi var kuaför var ayağına bakmayan hiç bir yerine bakmıyordur zaten
Ter kokup yıkanmıyor muyuz ula vücudumuzun çoğu bakteri değil mi eeeeeeeeeee kokuyorsa yıkanır
Ben bunu anlamıyorum
Ayağı sürekli kokanın götünde de bok vardır yani mesele ayak değil anlatabilyior muyum
Bizim eski komşuyu hatırlıyorum adını anarken binaya çıkış kokusu burnuma geliyor nunu o derece adamın kokusu değil kokunun adamı var

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bizim eski komşuyu hatırlıyorum adını anarken binaya çıkış kokusu burnuma geliyor nunu o derece adamın kokusu değil kokunun adamı var
Demek ki adam pis
Bir insan pisse bütünü ile pistir
Kışın ayağıma kına yakıyorum ben bakterileri halletmek için her kış yakarım altına komple sonra ayak soyucu maske yapıyorum komple deri atıyor misler gibi oluyor

Üst Alt