Kendine mi çevresine mi Sana mı cimri ?Meselaaaaağğ cimri erkek
Merhametli erkek nasıl oluyor @Cherry :)Ben merhameti bir erkege cok yakistiriyorum .. o yoksa olmaz.
Merhametli erkek nasıl oluyor @Cherry :)
Yıllar önce bu konuda ciddi bir şekilde yanılmıştım. Şimdi bu cümleyi görünce merak ettim🙈
Yıllar önce bu konuda ciddi bir şekilde yanılmıştım.
Bana bir arkadaşım o kadar sert koşullara denk gelmişsin ki onu merhamet sanmışsın. Bu olması gereken insanı bir özellik demişti: ) evet belki merhamet denince herkesin kafasindan baska bir sey geciyor.
Benim ise hep su gecer, Baska bir insanin / hayvanin kötü durumundan dolayi duydugu üzüntü . Kalpten.
Mesela , ne olursa olsun baskalariyla alay etmemesi , Sert Görünsede icinde yufka yüregin olmasi , kötülüklere karsi kindar olmamasi gibi gibi ..
Bana göre merhamet budur.
Yani aglak , zayif kisisi degil.
Maalesef bende yanilmistim . asikken gözün körlügünden mi , onun artisliginden mi bilmiorum.
Bana bir arkadaşım o kadar sert koşullara denk gelmişsin ki onu merhamet sanmışsın. Bu olması gereken insanı bir özellik demişti![]()
Neyse ki fabrika ayarlarına döndük😛evet olmasi gereken aslinda o.
🚬🚬
Neyse ki fabrika ayarlarına döndük😛
Ne olması gerektiğini ve olmaması gerektiğini çift dikiş biliyoruz ne dersin🙈🤭
İyi ki.hata yapmadan insan dogruyu nasil ögrensin ki .
Yasadik ögrendik iste : )
Halılara overlok çekilir yolluk pas pas yapılır
ne dertlisiniz siz erkeklerden ya...
Hayal dünyanızda kurbağları prens yapıp sonra Türm erkeklere kurbaaa muamelesi yapmanız da cabası
sürünmeye meraklı kurbağlarla uğraşmaya devam diyorsunHayal dünyasi mi biraktiniz : )
Süründürmeyi ögrendik biz artik : ) ona göre.
Hayal dünyasi mi biraktiniz : )
Süründürmeyi ögrendik biz artik : ) ona göre.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.