Soru Aşk mı Şehvet mi?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

Nyctophilia

Gümüş Üye
Evet.
Kadinlarda hiç şehvet yok zaten.

Bunu biraz da kadınların kendisi bloke ediyor.
Bir erkeğin kendisi ile sadece yatmak istemesine delirirler mesela. Halbuki Bir kadin da bir erkekle sadece yatmak isteyebilir.Uygun değilse, yasam tarzina tersse geri cevirirler olur biter. Erkeklerin aşırı rollenmesinde kadınların cinsellige bakış açısı da etkili. Dürüst olsa niyetim ciddi değil dese kafasına çanta yiyip abazan olarak damgalanacak.

Süreyya

Süper Mod
Bunu biraz da kadınların kendisi bloke ediyor.
Bir erkeğin kendisi ile sadece yatmak istemesine delirirler mesela. Halbuki Bir kadin da bir erkekle sadece yatmak isteyebilir.Uygun değilse, yasam tarzina tersse geri cevirirler olur biter. Erkeklerin aşırı rollenmesinde kadınların cinsellige bakış açısı da etkili. Dürüst olsa niyetim ciddi değil dese kafasına çanta yiyip abazan olarak damgalanacak.
Bu biraz da hatta biraz değil,ciddi boyutta sosyal normlarla ilgili.
Kadın sünnetlerin yaygin olduğu bölgeleri ele alirsak,bu normun ekstrem bir örneği.
Bu vahşetin nedeni, kadının cinsel münasebet esnasinda zevk duymamasidir.
Ki kadinin hazzal tepkisi,erkek icin bir erojen uyaridir aslinda.

Kadin arzu duymamali safsatasi, erkeğin kontrol mekanizmasindan kaynaklanan bir gelisim.
Kadinin da, yalniz sevebilirsem arzulayabilirim zorunlululugu,erkegin kadindan bekledigi baglanma (bagimlilik) potansiyelidir.
Delirmesi normal, erkek sadece yatmak istediginde.
Sadece arzuluyorsa baglanmiyor neticesi yatiyor bilinc altinda.
Ve evet haklisin, Dürüst olmakta fayda var.
Kadin da bunu kendine karsi alinmis bir hamle olarak görmemeli.Tamam bunun niyeti ciddi degil ama ben ciddi iliski istiyorum,bana uymuyor diyebilir.
Kaldi ki ciddi niyet nedir?Bu da baska bir konu.

Lakin yukarda da belirttigim gibi,hele bizim toplumda, kiz cocugunun kücük yaslardan itibaren baslayan/baslatilan (buna ek olarak dügünsel marketing stratejilerin gelismesi ülkemizde), evlilik hayalleri ile pek bagdasmiyor cinsel arzu.
Daha kendini bedenini tam anlami ile taniyamadan, baglanma hayalleri kuruyorlar.
Kadin icin arzu duymak, ayip toplumdan dislanabilme gibi hissiyatlar ile ilintili.
Kenara koyuyor arzuyu.
Sonra da mutsuz oluyor,anlamlandiramadigi hislerle bogustugunda.
Utanç hissi gelistiriliyor kadinda,bilinçli olarak.
Yazik.

Bu su da demek degil, önüne gelen her erkekle birlikte olsun.Bu da sagliksiz bir yaklasim.
Ama bir erkeği arzuladiginda,utanç duymamali.
BUnu da bir erkeğe söylediği vakit, erkek de paradoks bir sekilde kadina kötü gözle bakiyor.
Ilginç degil mi?

SatanistKesenKedi

Platin Üye
Bakın 1.maddeyi okuyorum ve üstünü çiziyorum. Kızlar yemeyin bu taktikleri ağlarsınız. Erkekler de sever ve sevdiği kadın için planlama yapar sekse endeksli gidiyorsa anladınız siz.

Kadının çocukluktan itibaren ilmek ilmek işlenen bastırılmışlık duygusu ne yazık ki yetişkinlikte bir çırpıda elimin tersiyle itilebilecek bir yük değil Kadın çok arzuladığı özgürlüğü ve gerçek bir ilişkiyi yakalasa yaşasa bile çocukluk travmaları ve toplumsal prangalar psikolojisinde öyle derin yaralar açıyor ki suçluluk duygusu hissetmeden anın tadını çıkarmasına çoğunlukla izin vermez. Sürekli yanlış bir şey yapıyormuş hissi oluşur. Madalyonun diğer yüzünde de çocukluğundan itibaren her şeye hakkı olduğu inancıyla büyütülen şımartılan erkek profili var. Kadının bu hassas ruhuna aidiyet istemeine kaybetme korkusuna vakıf bu düşünceyle evrilmiş. Sırf bu duygusal bağı kendi çıkarları için kullanabilmek kadını elinin altında tutabilmek adına kapıyı her zaman açık bırakır. Ne tamamen gider ne de tam anlamıyla gelir kadını sürekli bir umut kırıntısıyla belirsizliğin tam ortasında yaşatır. Ama gerçek bir gelecek kurmayı asla göze almaz..Çünkü bazılarıının derdi hayatı paylaşmak değil kadının sevilme ihtiyacını kendi bencil arzularına için kullanmak.

Üst Alt