Ask imkansiz degilmiydi ?
aşk zaten imkansızdı. yapıştır devamm
Ee aşk öyle bir şey değil miydi? Gider en imkansıza aşık olursun, o seni sevmez kullanır, üzer, ağlatır, yaşlanırsın, kahredersin, çökersin, asla yapmayacağım davranışları yapar çokca taviz verirsin, kendinden çok onu düşünürsün, planını ona göre yaparsın, psikolojin bozulur en sonunda hayattan soğursun. Sizde böyle olmuyor mu aşk?
O kısmını bilmiyorum tecrübe etmedim kfkdherkesin basina gelmistir , ma hep de neden öyle oluyor ki..
Karsilikli oluncada ask olmuyor sanki.
O kısmını bilmiyorum tecrübe etmedim kfkd
en iyisi kedicikler : ) derstsiz tasasiz ve mutlu: ) seratoninli endorfinli : ) her türlü
Sen benim için imkansızsın. Çünkü kız kıza aşık olmaz ama seni sevdimBir odaklansak mi?
Kimmis bu imkansiz kisiler?
Niye olamazmis?Sen benim için imkansızsın. Çünkü kız kıza aşık olmaz ama seni sevdim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.