cagırdım da gelmiyor napayım sacından tutup mu getireyim![]()
Evet sever o jdsjjddj
cagırdım da gelmiyor napayım sacından tutup mu getireyim![]()
Tut saçindan çek getir onu kalbimin forumu senin, ben seni adminiçem yaparım seni de Aslan burcunun hoyratliğini şeapcagırdım da gelmiyor napayım sacından tutup mu getireyim![]()
Bak biliyoooEvet sever o jdsjjddj
Evet sever o jdsjjddj
Forumda bugün herkes dibine kadar. Oh yarasın diyesim geldi.Tut saçindan çek getir onu kalbimin forumu senin, ben seni adminiçem yaparım seni de Aslan burcunun hoyratliğini şeap
Neyse ki sen kendi isteğinle geldin ve nazik davrandık yoksa @HolySpectre çok hoyrat çok bildiğin gibi değil 🚬 jfdxkForumda bugün herkes dibine kadar. Oh yarasın diyesim geldi.
İlk defa yolda yürümezken mi ses attı @Küboo
Neyse ki sen kendi isteğinle geldin ve nazik davrandık yoksa @HolySpectre çok hoyrat çok bildiğin gibi değil 🚬 jfdxk
Djjdhdjdhdkshdjd yürümeyi birakmissa demekki şükür 🤣🤣🤣🤣 bak @ivan divandelen neleri hatırlıyoruz senle ilgili, sen daha uğrama buralara
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.