Sürekli Boğazındaki Gıcığı Temizleyen Vatandaş, Çevresi Tarafından “İnsan Değil Yaşayan Ses Efekti” İlan Edildi

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Sürekli Boğazındaki Gıcığı Temizleyen Vatandaş, Çevresi Tarafından “İnsan Değil Yaşayan Ses Efekti” İlan Edildi

(Forumsal – Boğaz Temizleme Akustik Enstitüsü)
Toplantıda, otobüste, markette ve hatta uykusunda bile “ıhımm… hımm… *khımm!*” sesleriyle boğazını temizleyen vatandaş R.T., çevresinde kalıcı tedirginlik oluşturdu. Uzmanlar, “Bu kadar sık boğaz temizlemek, kişinin içinde minik bir amfi taşıdığına işaret eder” açıklamasında bulundu. Yakınları ise “Artık her ‘hımm’ sesiyle hayatımızdan 3 yıl gidiyor” diyerek yetkililere başvurdu.

alcatraz

🍻
Elmas Üye

(Forumsal – Boğaz Temizleme Akustik Enstitüsü)
Toplantıda, otobüste, markette ve hatta uykusunda bile “ıhımm… hımm… *khımm!*” sesleriyle boğazını temizleyen vatandaş R.T., çevresinde kalıcı tedirginlik oluşturdu. Uzmanlar, “Bu kadar sık boğaz temizlemek, kişinin içinde minik bir amfi taşıdığına işaret eder” açıklamasında bulundu. Yakınları ise “Artık her ‘hımm’ sesiyle hayatımızdan 3 yıl gidiyor” diyerek yetkililere başvurdu.
bi harfle malum kişiden yırtmışsın​

ZeL

Gümüş Üye
Birde bunun burnunu çekeni var, fışt fışt diye

Süreyya

Süper Mod
@ZeL haklı arttırıyorum ve ağzını şapırdatanı ekliyorum :)
Beni gıcık ediyorlar süreyya
Gicik ediyorLAR mi?
Gicik ediyor mu?

Insan sevdiginin her seyini seviyor da.
Actigin bu tür konulardan yola cikarak; canini incitmis biri olmus ki, bu konularla gönderme yapiyorsun gibi geldi.Her seyi batiyomus gibi.
Boklu diye iceren bir konu da bekliyorum xD

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Gicik ediyorLAR mi?
Gicik ediyor mu?

Insan sevdiginin her seyini seviyor da.
Actigin bu tür konulardan yola cikarak; canini incitmis biri olmus ki, bu konularla gönderme yapiyorsun gibi geldi.Her seyi batiyomus gibi.
Boklu diye iceren bir konu da bekliyorum xD
Sevdiğim diil ki aynı ortamı paylaşmak zorunda olduğum orangutan familyası ile manda birleşimi bişi

Üst Alt