Asabi erkegi seven kadin sorunsali : )

Psinoza

Gümüş Üye
sende ne hassas çıktın kardeşim.

Psinoza

Gümüş Üye
Arzularin bir zaman dogru algilanip,zaman gecince de yanlis kanisina varilan idrakin özeti. (Shopenhauer)
Pismanlik.
Biraz da varoluşsal..
"Cik git evimden.."
.dddd
ayrıca "keşke seni hiç tanımasaydım" ayrılık öncesi söylenebilecek en ağır sözlerdendir...
"evimden" sözcüğü yuvayı dişi kuş kurara bir atıf mı, yoksa mülkiyet kavramıyla ilişkili bir sahiplenme edatı mı bilemedim.
akabinde "kırılsaydı, kapansaydı" gibi beddua temelli karşılıklı edebi yakarışlara bakılırsa, bu tartışma kişilerde ayrılığa sürüklemek yerine ilişkide bağları daha sıkı hale getirebilir...

Serçe

Altın Üye
Asabi erkeği değil bir kadın görünce hemen saçma sapan hareketler yapmayan ağırlığını ve Özbenligini koruyan erkek makbuldür.

Süreyya

Süper Mod
ayrıca "keşke seni hiç tanımasaydım" ayrılık öncesi söylenebilecek en ağır sözlerdendir...

Cani yanmis ihtimali büyük mü dersin?
Simdi kontexti bilemedigimiz icin, varsayimlar buradan ay'a yol olur.
"evimden" sözcüğü yuvayı dişi kuş kurara bir atıf mı, yoksa mülkiyet kavramıyla ilişkili bir sahiplenme edatı mı bilemedim.
Evimden dedigi,yüregimden diyor.
Yerime yöreme ugrama.
metafor olarak kullaniyor bacimiz.
akabinde "kırılsaydı, kapansaydı" gibi beddua temelli karşılıklı edebi yakarışlara bakılırsa, bu tartışma kişilerde ayrılığa sürüklemek yerine ilişkide bağları daha sıkı hale getirebilir...
Yani gerceklesmesi zor olan realite olasiliklarini dile getirmelerine bakilacak olursa,haklilik payin var gibi.
Aşiri toksik.
Cok yoğun kontrolsüz duygular söz konusu.
Ben de kopamicaklarini düsünüyorum.

DehDemedenGidenAt

Gümüş Üye
Asabi kadın seven erkek de var :) daha bastırılmış erkekler... Her sorunu karısına yıkan kenara gecen :)) yolda tartışma cıksa saldır askım ben arkandayım diyecek erkek ulan bari yalandan iki yumruk at

Zeynep

Altın Üye
Sonra ağlıyosunuz

Küboo

🎈
Board Admin
Hafif asabi iyidir ya, ama saman alevi gibi olmali siniri cabuk sönmeli, yoksa cekilmez 🚬

Üst Alt