şöyle bir sürtüşme ne iyi giderdi...
Psikolojim bozuldu.
şöyle bir sürtüşme ne iyi giderdi...
sende ne hassas çıktın kardeşim.
Tava ile dövülesi
ayrıca "keşke seni hiç tanımasaydım" ayrılık öncesi söylenebilecek en ağır sözlerdendir...Arzularin bir zaman dogru algilanip,zaman gecince de yanlis kanisina varilan idrakin özeti. (Shopenhauer)
Pismanlik.
Biraz da varoluşsal..
"Cik git evimden.."
.dddd
DONK DONK jklndfg tefal 6x öfff ne ses gelir şlkdmfghPupg aklima geldi sjjdjs
ayrıca "keşke seni hiç tanımasaydım" ayrılık öncesi söylenebilecek en ağır sözlerdendir...
Evimden dedigi,yüregimden diyor."evimden" sözcüğü yuvayı dişi kuş kurara bir atıf mı, yoksa mülkiyet kavramıyla ilişkili bir sahiplenme edatı mı bilemedim.
Yani gerceklesmesi zor olan realite olasiliklarini dile getirmelerine bakilacak olursa,haklilik payin var gibi.akabinde "kırılsaydı, kapansaydı" gibi beddua temelli karşılıklı edebi yakarışlara bakılırsa, bu tartışma kişilerde ayrılığa sürüklemek yerine ilişkide bağları daha sıkı hale getirebilir...
Kendin çok sakin olduğun için olabilir mi eixlrkkeskkNeyseki Sakin adamlari seviyorum : )
Kendin çok sakin olduğun için olabilir mi eixlrkkeskk
HayırSakin miyim sence: )
Ama biraz dinginleştim : )
Yaşlanmadın umarım ;pDeg
Ama biraz dinginleştim : )
Hafif asabi iyidir ya, ama saman alevi gibi olmali siniri cabuk sönmeli, yoksa cekilmez 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.