Daha iyi olur tabikide neden olmasın? Olmaması için hiçbir sebep yok bence. Sizce?kadın şarkıcı olsa daha iyi olmaz mı?
Daha iyi olur tabikide neden olmasın? Olmaması için hiçbir sebep yok bence. Sizce?kadın şarkıcı olsa daha iyi olmaz mı?
beyaz medium beden varsa alayım bir taneDaha iyi olur tabikide neden olmasın? Olmaması için hiçbir sebep yok bence. Sizce?
midyum kalmadı maalesef. medyum memiş? Bence bi deneyin, üzerinizde görün.beyaz medium beden varsa alayım bir tane
Bizim Arif'te öyle bir vuruyorki, köşedeki örümceği alıyor... Schmeichel'lar değil tüm Maykıllar gelse...
Bu golü arayıp bulamayanlar için, amme hizmeti olarak eklenmiştir. Tşk. 🌹
View: https://www.youtube.com/watch?v=VnY-lygpp3U
ne güzel gitti beee eyvallah dayıııı
yerini tutmasa da aşk adamı icardinin gölleriyle devam ediyoruz djfus
şimdi şu golü izlerken slowtürk jinglei çalmadı mı kalbinde dayimmiCardi bizden değildir. Aşkın frenkansı SlowTürk dınııı nıı nııı
şimdi şu golü izlerken slowtürk jinglei çalmadı mı kalbinde dayimm
View: https://youtube.com/shorts/s6GNMlV4uvw?feature=share
ahhh be dayııı gölü paylaşıncaa sandım ki jdhshshd kusura bakma yaranı deşmek degildi niyetim fndndndValla ne yalan söyliyeyim bilemedim. O zaman doğruları söylüyorum, hazırsan başlıyorum.
Zerre miktarı bi kıpırdanma olmadı. Çünkü her ne kadar profilimizdeki hayvan aslan olsa da tuttuğum kanatlı yukarıda olanlardan, en yukarıdakinden. Bundan mütevellit bi Q7 etkisi şoolmadı bende.
Profilimizdeki aslan yüreğimizden diyelim, toz kondurmayalım :)
ahhh be dayııı gölü paylaşıncaa sandım ki jdhshshd kusura bakma yaranı deşmek degildi niyetim fndndnd
View: https://youtube.com/shorts/6Fi6N-aE1qc?feature=share
@Chen Ben işin futbol boyutunda değildim ama ayrıca futboldan da hiç anlamam. Tuttuğum takımı bilirim sadece.Böyle bir konuya ihtiyaç varmiş bilemedik :d
Futboldan anlamadiğim için nfkxk
Neyse bundan sonra futbol kategorisinin sorumluluğunu sana veriyorum @-a-
İşte ben de o kadar biliyorum futbolu :d@Chen Ben işin futbol boyutunda değildim ama ayrıca futboldan da hiç anlamam. Tuttuğum takımı bilirim sadece.
Ama taraftarı olduğum takımın ilk 11ini veya son 11ini sayamam.
Bana başka sorumluluklar yükleyin siz![]()
Futbol bizim sporumuz değil nasılsa... Yağlı Güreş Düzenleyen Belediyeler Birliği genel başkanı olabilirim :)İşte ben de o kadar biliyorum futbolu :d
Zeytin yağına da zam geldi 🚬 sürerler mi artık bebeksi tenlerineFutbol bizim sporumuz değil nasılsa... Yağlı Güreş Düzenleyen Belediyeler Birliği genel başkanı olabilirim :)
Zeytinyağ sponsorumuz var @Chen sorun etme. Paranın satın alabileceği her şey için bana ulaşabilirsiniz. (Benim param yok ama)Zeytin yağına da zam geldi 🚬 sürerler mi artık bebeksi tenlerine
Zeytinyağ sponsorumuz var @Chen sorun etme. Paranın satın alabileceği her şey için bana ulaşabilirsiniz. (Benim param yok ama)
Bi sponsor buluruz. Ben yetkili bi abiye benzemiyor muyum oradan bakınca?
Hava kapalı bu tarafta, güneşi gördüysen ayrıcalıklısın. Yağmur atıştırıyor ara ara.Güneşin altinda da nasıl kokar zeytinyağı 😳
Bu konu Arif'i yağlamaya kadaar gidecek gibi görünüyor gkfkHava kapalı bu tarafta, güneşi gördüysen ayrıcalıklısın. Yağmur atıştırıyor ara ara.
Hava içimiz gibi karanlık bugün.
Bi tık ileri götürmeyelim o zaman. Ben yapamam yağlamasını.Bu konu Arif'i yağlamaya kadaar gidecek gibi görünüyor gkfk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.