Ek olarak gündüz çocuk yapmamaları tavsiye olunur :)mental sağlığı ve sabrı yerinde olmalı. empati gücü de yüksek olmalı
Ek olarak gündüz çocuk yapmamaları tavsiye olunur :)
ben ömrüm boyuınca böyle bişi duymadım akdjadkasjEk olarak gündüz çocuk yapmamaları tavsiye olunur :)
Gündüzleme çocuk fırlama piç olur derler asdfg 😀😀ben ömrüm boyuınca böyle bişi duymadım akdjadkasj
mantıklı açıklaması var mı yoksa boş yapmak için yazdım doğru söyle![]()
bu söz, alkolün etkisinde olan bir grup erkekten çıkmış gibi adkljadkasGündüzleme çocuk fırlama piç olur derler asdfg 😀😀
Kim hangi kafayla söyledi bilmiyorum ama bir kaç kişiden duymuştum 😀bu söz, alkolün etkisinde olan bir grup erkekten çıkmış gibi adkljadkas
bu söz, alkolün etkisinde olan bir grup erkekten çıkmış gibi adkljadkas
Kim hangi kafayla söyledi bilmiyorum ama bir kaç kişiden duymuştum 😀
Burada asıl can alıcı soru en uygun vakit hangisi 😀😀
en uygun vakit, kadın partnerin en verimli dönemi. o döneme bişi deniyordu unuttum şimdiKim hangi kafayla söyledi bilmiyorum ama bir kaç kişiden duymuştum 😀
Burada asıl can alıcı soru en uygun vakit hangisi 😀😀
kurt mu bu yaa ne dolunayı aksdjaskdsajBi sonraki bilgi de " Dolunayda yapilanlar lider ruhlu " olur sanirim s dkf : )
kurt mu bu yaa ne dolunayı aksdjaskdsaj
AAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUfirlama pic olacagina kurt olsun : )
Yatsı namazından sonrası uygundur diye düşünüyorum, hele bir mevsim kışsa geceler uzun, başarılı bir çalışma yapılabilir :))Dolunay da : )) net
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.