Hadi o gün ay hilalse (:Dolunay da : )) net
Hadi o gün ay hilalse (:
alevi oldu bu seferde kasjdkasdHilalde yapılanlar gece gece sazlı türkülü paylaşımlar yapıyor galiba. 🌙
O zaman alemci olur, çocuğu bardan pavyondan toplamak zorunda kalırlar :)Hilalde yapılanlar gece gece sazlı türkülü paylaşımlar yapıyor galiba. 🌙
alevi oldu bu seferde kasjdkasd
bunu da ben de merak ettim bak şimdi askldjsakdsaay tutulmasinda : ) yapilsin o zaman . artik ordan ne cikar siz söyleyin: )
bunu da ben de merak ettim bak şimdi askldjsakdsa
işin kötü tarafı, kötü çıktı mı fabrikaya geri gönderemiyorsun da... mecbur defolu kullancan. tam bi yazı turafabrikasyon ayarlari bozuk cikar gibime gelior ; ) malum depremlerde ondan sonra oluyordu sanki.
umarımduaa etsinlerde iki , üc cikmasin o zaman ; )
Bu paylaşımınla karanlık hiçbir nokta kalmadı kardeşim :)))@Nepenthe
"Eğer anne adayının adet döngüsü tam 28 günde bir gerçekleşiyorsa: Yumurtlama 14. güne denk gelir. En doğurgan olunan, şansın en yüksek olduğu günler 11, 12, 13 ve 14. günlerdir." umarım yardımcı olmuşumdur asdkjas
karanlıkta yapmadığımız günlere.... şerefe kankaBu paylaşımınla karanlık hiçbir nokta kalmadı kardeşim :)))
Afiyet olsun birader :)karanlıkta yapmadığımız günlere.... şerefe kanka
çay içiyorum. beraber olsunAfiyet olsun birader :)
Şekersiz demliçay içiyorum. beraber olsun
işte şimdi bi konuda buluştukŞekersiz demli![]()
Biz seninle çok anlaşırız daha 😀işte şimdi bi konuda buluştuk![]()
öyle görünüyorBiz seninle çok anlaşırız daha 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.