Siz tecrübeli biri misiniz?Bence deneyen cok oldu ama bilmiyormus gibi yapiyorlar ....hayır illa kendimi mi feda edeyim o kadar kadin varken ...yazin artik cesur olun.
Siz tecrübeli biri misiniz?Bence deneyen cok oldu ama bilmiyormus gibi yapiyorlar ....hayır illa kendimi mi feda edeyim o kadar kadin varken ...yazin artik cesur olun.
Aman simbat bey neler diyorsunuzBence deneyen cok oldu ama bilmiyormus gibi yapiyorlar ....hayır illa kendimi mi feda edeyim o kadar kadin varken ...yazin artik cesur olun.
Uçağa binen uçmuştur muSonucta guzel kokmasi da ucakta İnfial olusturmaz mi ....
E çalışma şekilleri böyle imişNerden duyuyorsunuz böyle şeyleri
Hostesten mi aldınız bilgiyi :)E çalışma şekilleri böyle imiş
Güzelleştiriyor mu?Başlığı yazan arkadaş yüzünden 8 kere okudum.
Doğrusu ; “Ananas, spermin tadını güzelleştiriyor mu? “ şeklinde olacak.
Ya her şeyi ben mi öğretecem size. Üff ya
onu bilmiyorum. Ananas yemedimGüzelleştiriyor mu?
İstanbul'a gidince yedirsinler sanaÖ
onu bilmiyorum. Ananas yemedim
@Chen duydun mu?İstanbul'a gidince yedirsinler sana![]()
Ananas mı çekti canın@Chen duydun mu?
Yoo.Ananas mı çekti canın
Okey oynarız kazanırsan ısmarlardımYoo.
Ama arkadaş diyo ki İstanbul a gidince yedirsinler. Bana gelince yedir bi bakayım neymiş
Diğer konuda da sordum cevap bermedin, diğer 2 kişi kim olacakOkey oynarız kazanırsan ısmarlardım
Başlığı yazan arkadaş yüzünden 8 kere okudum.
Doğrusu ; “Ananas, spermin tadını güzelleştiriyor mu? “ şeklinde olacak.
Ya her şeyi ben mi öğretecem size. Üff ya
Çünkü sperm geçiyor.bu konu niye 14 sayfa yorum almış biri özetlesin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.