Dedim herhalde ben yanliş okuyorum başliği :d
Bence deneyen cok oldu ama bilmiyormus gibi yapiyorlar ....hayır illa kendimi mi feda edeyim o kadar kadin varken ...yazin artik cesur olun.Şunu deneyip tecrübesini aktaran olmadı mı daha??
Sen başla ve halkı bilinçlendir mademBence deneyen cok oldu ama bilmiyormus gibi yapiyorlar ....hayır illa kendimi mi feda edeyim o kadar kadin varken ...yazin artik cesur olun.
@Neşe Palamudu seni mi kiracam bir kavanoza karisimi hazirliyip dondurmacinin birine yeni aroma kilosu cok ucuz diye tattiracam.tutarsa seri uretime de gecerim .Sen başla ve halkı bilinçlendir madem
Ne biliyim ne işin olur spermle. Korkutmayın ya herkes gözüme gay gibi gelmeye başlayacakBen tam tersini duymuştum spermden ziyade ama denemedik. Zaten niye deneyelim? Bdsb
Denemek derken tam tersinden bahsediyordum. (:Ne biliyim ne işin olur spermle. Korkutmayın ya herkes gözüme gay gibi gelmeye başlayacak
Iyyy dondurma siftahı yapmam bu yaz@Neşe Palamudu seni mi kiracam bir kavanoza karisimi hazirliyip dondurmacinin birine yeni aroma kilosu cok ucuz diye tattiracam.tutarsa seri uretime de gecerim .
En azından ananaslı yememek laxım.Iyyy dondurma siftahı yapmam bu yaz
Nerden duyuyorsunuz böyle şeyleriDoğrumu bilmiyorum uçak hosteslerine mini etek giydikleri için şirket tarafından ananas verilir yedirilirmiş özel bölge kokusu varsa güzel koksun diye
Sonucta guzel kokmasi da ucakta İnfial olusturmaz mi ....Doğrumu bilmiyorum uçak hosteslerine mini etek giydikleri için şirket tarafından ananas verilir yedirilirmiş özel bölge kokusu varsa güzel koksun diye
Ne fırlamasın yauSonucta guzel kokmasi da ucakta İnfial olusturmaz mi ....
Ne fırlamasın ya
Konu cok acaip insani farkli mecralara fırlatıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.