almanya'nın saksonya-anhalt eyaletinde zafer afd'nin oldu.

Küboo

🎈
Board Admin

Angara bekle beni ksjdjd

Nyctophilia

Gümüş Üye

Angara bekle beni ksjdjd

Çok ikiyuzluce ya.
Yillarca Almanya'nin kaymaginin dibini siyira siyira yiyip en ufak zorlukta 'bunlar Nazi biz gidiyoruz' kafası çok nankorce.
Sanki cehennemin dibi misali yerde en ağır işleri hiçbir karşılık almadan yaptı göçmenler.
Turkiye'de diktileri apartmanların paralari gökten yağdı.
Herseyi gectim peki eğitimli düzgün Almanlar? Hakkinizi asla yemedigi icin neredeyse tasak gectiginiz Almanlar? Onları neden konuşmuyorlar? Sanki 7-24 zulüm görüyormuşlar gibi.
Bugün Rus tankları Alman yollarından geçse Almanyayi vatanı belleyip ülkeyi koruyacak göçmen yok gibi bir şeydir herhalde. Yazık şu millete ya gerçekten. Bir milletin kapasitesi arkadan ABD lobisi desteği ancak bu kadar hiç edilir. Neymiş orada evler yakılmış. Hayatım İzlandada değilsen her yerde ev yakılıyor, her yerde oc var. Selam mrb burası Dünya tşk.
Almanyada yasayamazlarsa nerde yasarlarmis vah vah, tüh tüh.
Ne cektiler mk.

Psinoza

Altın Üye
Çok ikiyuzluce ya.
Yillarca Almanya'nin kaymaginin dibini siyira siyira yiyip en ufak zorlukta 'bunlar Nazi biz gidiyoruz' kafası çok nankorce.
Sanki cehennemin dibi misali yerde en ağır işleri hiçbir karşılık almadan yaptı göçmenler.
Herseyi gectim peki eğitimli düzgün Almanlar? Hakkinizi asla yemedigi icin neredeyse tasak gectiginiz Almanlar? Onları neden konuşmuyorlar? Sanki 7-24 zulüm görüyormuşlar gibi.
Bugün Rus tankları Alman yollarından geçse Almanyayi vatanı belleyip ülkeyi koruyacak göçmen yok gibi bir şeydir herhalde. Yazık şu millete ya gerçekten. Bir milletin kapasitesi arkadan ABD lobisi desteği ancak bu kadar hiç edilir. Neymiş orada evler yakılmış. Hayatım İzlandada değilsen her yerde ev yakılıyor, her yerde oc var. Selam mrb burası Dünya tşk.
Ne cektiler mk.
çok değil 20-30 yıl evvel türkler yakılıyordu o memlekette, ne anlatıyorsun bre.
yemişim almanları.

Küboo

🎈
Board Admin
Çok ikiyuzluce ya.
Ne cektiler mk.

Nankör olan ben degilim, beni ülkeden yollarlarsa onlar..
Hic birsey gökten yagmadi, hepsi anlimizin teri :)

Pardon kiminle tșak geciyorum?

Tüm nefretini üzerime kusma, git baska yerde kus , tskler 💙

Nyctophilia

Gümüş Üye
Nankör olan ben degilim, beni ülkeden yollarlarsa onlar..
Hic birsey gökten yagmadi, hepsi anlimizin teri :)

Pardon kiminle tșak geciyorum?

Tüm nefretini üzerime kusma, git baska yerde kus , tskler 💙

Videodaki bakis acısına sahip olanlara söyledim Kübra sana değil.
Nefret de kusmuyorum. Bariz bir ikiyüzlulugun altını çiziyorum bilinçli her insan gibi. Almanyayi vatanın gibi gördüğünü varsayarsak senin de rahatsız olmanı beklerdim bu videodan (bir ölçüde)
Asiri sağcı bir parti bir eyalet kazandı diye '60 yıl önce gelenlere keşke bir gazeteci "bak emin misiniz burada insan yakiyorlar" deseydi' zihniyetine sahip bir insan benim gözümde nankördür. Travmalar üzerinden bel altı vurmaktır.
Zaten tüm dünyanin sanatindan sporuna Almanlara yaptigi yegane tarife de bu. Yazık ki tüm siyaset sistemi de bunlara utanç içerisinde gülüp geçmek üzerine dizayn edilmiş. Tabii ki herkesin alnının teri fakat dünyadaki kac ülkede insanlar alnının terini Almanya'daki gibi alabilmiştir bunu da düşünmek lazım.

Üst Alt
🎧 DJ Paneli