Angara bekle beni ksjdjd
Angara bekle beni ksjdjd
çok değil 20-30 yıl evvel türkler yakılıyordu o memlekette, ne anlatıyorsun bre.Çok ikiyuzluce ya.
Yillarca Almanya'nin kaymaginin dibini siyira siyira yiyip en ufak zorlukta 'bunlar Nazi biz gidiyoruz' kafası çok nankorce.
Sanki cehennemin dibi misali yerde en ağır işleri hiçbir karşılık almadan yaptı göçmenler.
Turkiye'de diktileri apartmanların paralari gökten yağdı.
Herseyi gectim peki eğitimli düzgün Almanlar? Hakkinizi asla yemedigi icin neredeyse tasak gectiginiz Almanlar? Onları neden konuşmuyorlar? Sanki 7-24 zulüm görüyormuşlar gibi.
Bugün Rus tankları Alman yollarından geçse Almanyayi vatanı belleyip ülkeyi koruyacak göçmen yok gibi bir şeydir herhalde. Yazık şu millete ya gerçekten. Bir milletin kapasitesi arkadan ABD lobisi desteği ancak bu kadar hiç edilir. Neymiş orada evler yakılmış. Hayatım İzlandada değilsen her yerde ev yakılıyor, her yerde oc var. Selam mrb burası Dünya tşk.
Almanyada yasayamazlarsa nerde yasarlarmis vah vah, tüh tüh.
Ne cektiler mk.
Yakacaklar bizi.çok değil 20-30 yıl evvel türkler yakılıyordu o memlekette, ne anlatıyorsun bre.
yemişim almanları.
anka kuşu misali he.Yakacaklar bizi.
Küllerimizden dogariz.
Çok ikiyuzluce ya.
Yillarca Almanya'nin kaymaginin dibini siyira siyira yiyip en ufak zorlukta 'bunlar Nazi biz gidiyoruz' kafası çok nankorce.
Sanki cehennemin dibi misali yerde en ağır işleri hiçbir karşılık almadan yaptı göçmenler.
Turkiye'de diktileri apartmanların paralari gökten yağdı.
Herseyi gectim peki eğitimli düzgün Almanlar? Hakkinizi asla yemedigi icin neredeyse tasak gectiginiz Almanlar? Onları neden konuşmuyorlar? Sanki 7-24 zulüm görüyormuşlar gibi.
Bugün Rus tankları Alman yollarından geçse Almanyayi vatanı belleyip ülkeyi koruyacak göçmen yok gibi bir şeydir herhalde. Yazık şu millete ya gerçekten. Bir milletin kapasitesi arkadan ABD lobisi desteği ancak bu kadar hiç edilir. Neymiş orada evler yakılmış. Hayatım İzlandada değilsen her yerde ev yakılıyor, her yerde oc var. Selam mrb burası Dünya tşk.
Almanyada yasayamazlarsa nerde yasarlarmis vah vah, tüh tüh.
Ne cektiler mk.
tabi efendim. almanya şansölyeliğide ister misinNankör olan ben degilim, beni ülkeden yollarlarsa onlar..
Hic birsey gökten yagmadi, hepsi anlimizin teri :)
tabi efendim. almanya şansölyeliğide ister misin
Nankör olan ben degilim, beni ülkeden yollarlarsa onlar..
Hic birsey gökten yagmadi, hepsi anlimizin teri :)
Pardon kiminle tșak geciyorum?
Tüm nefretini üzerime kusma, git baska yerde kus , tskler 💙
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.