yaptı mı herkes bi ben mi yapamadım yahu
Ben de uğraştım biraz ama oldu, Almanca öğrenip Sürinin yanına gidicez
yaptı mı herkes bi ben mi yapamadım yahu
ben her gün kocamda kocam süri benden bıkar ben söyliymBen de uğraştım biraz ama oldu, Almanca öğrenip Sürinin yanına gidicez
ben her gün kocamda kocam süri benden bıkar ben söyliym
1 hafta veriyorum ahahaha
şaka maka ben mi abartıyorum bilmiyorum ama tr de gezme işi en basit hali bile lüks belkide gitmek güzel olur
uygulamayı bir daha denicem az dinleniym beni görünce alamancı geldi diyen bi kankam var ona 2 3 espri yapsam tatlı olurHayal edebiliyorum Sürinin sesinden ajdkfk
Yok abartmıyosun nunum her şey pahalı.Ama gurbetçiler şey diyebilir, gelmeyin burası da aynı….
Qr kod göndersin, daha kolay oldu öyleuygulamayı bir daha denicem az dinleniym beni görünce alamancı geldi diyen bi kankam var ona 2 3 espri yapsam tatlı olur![]()
heee olabilir link olmadı bende denedim denedimQr kod göndersin, daha kolay oldu öyle
At knk gün içinde denerim@nunu qr atiym mi
günaydın. özelden yolladımAt knk gün içinde denerim
Okunuşları da var yahu hoparlör simgesi var ona tıklarsan okunuşu duyabilirsin xdOkunuşları olsun isterdim ard arda 545147 sessiz harf olan ve çok uzun olan kelimelerde dilim düğüm oldu saygılar
deneyeyim tyOkunuşları da var yahu hoparlör simgesi var ona tıklarsan okunuşu duyabilirsin xd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.