ne sikimsonik muhabbetler. hiç de gafam almıyor. düz skişin geçin, çapkın mısınız götlek misiniz zerre umrumda değil.
kullanımı keyifli... pilavın içinde ne kadar çok pirinç var ve etrafımızda ne kadar çok götlek var ;,p
Konu tartisilsin diye acildi.kullanımı keyifli... pilavın içinde ne kadar çok pirinç var ve etrafımızda ne kadar çok götlek var ;,p
insanlar sevişmek istiyor... ama sevişemiyor. neden?Konu tartisilsin diye acildi.
Ama insanlar kan istiyor,kan.
helal mood devrimiinsanlar sevişmek istiyor... ama sevişemiyor. neden?
cinsel devrim yapacağız!
şimdi alfa adamın doğal bir çekiciliği vardır. çapkınlık dediğimiz olayda yine alfa kişilikle ilintili. bu durum normal geldi bana.helal mood devrimi
Tuzak soruşimdi alfa adamın doğal bir çekiciliği vardır. çapkınlık dediğimiz olayda yine alfa kişilikle ilintili. bu durum normal geldi bana.
sen alfa mısın?
kendini nasıl hissediyorsun, onu soruyorum. misal ben yer yer beta, yer yer alfa hissediyorum. sen dışarıdan alfa görünüyorsun, içeride ne var ne yok?Tuzak soru
Iyi hisediyorum.kendini nasıl hissediyorsun, onu soruyorum. misal ben yer yer beta, yer yer alfa hissediyorum. sen dışarıdan alfa görünüyorsun, içeride ne var ne yok?
bir yerde yorumunu okumuştum, flört etmeyi seviyorum demiştin. ben de senin gibi bir insan olarak yaşamın en güzel yanının flört olduğuna inanıyorum. senin için en güzeli olmayabilir. ama güzeldir.

Robin Hood filminde,Kevin Costner ve morgan freeman arasinda,kadinlari etkileme konusu hakkinda bir söylesi gecer.flört sanki bir cinsel sona varma isteğinin ön ayağı gibi düşünülür ya buna itiraz edeceğim. sevişmek aslında bir türlü beceremediğimiz flörtün dışımıza vurumudur... hadi hormonları, sıvı alışverişini bi kenara atalım.
sakin bir sevişmeden veya sohbetten sonra akılda kalan nedir?
flört çeşitliliktir. dar bir kalıptan salt bir erkek ve kadın arasında geçen samimi bir sohbet olarak da bakmıyorum.Iyi hisediyorum.
Bazi insanlarin tanri oldugu yerde ateistim, hepsi bu psicim.
Flört etmeyi kim sevmiyor acaba?
Insan bu.
onca datingappler forumlar sosyal medyaalar...bunlar ne icin var?
Flörtlesmek icin..
Yargilamamak lazim.
Canli flört tercihim.
sanalda heba etmesin insanlar yeteneklerini
Robin Hood filminde,Kevin Costner ve morgan freeman arasinda,kadinlari etkileme konusu hakkinda bir söylesi gecer.
Kevin biz cicek veririz kadinlarimiza diyor.
Morgan bey de, biz güzel sözler söyler,onlara güzel sözler yazariz diyor.
Yani asil flirtin nirvanasi orta dogu bölgesine aittir.
Ve bu dogrudur zira farsca bu konuda öncüdür.
Türklerin arap harflerine gecmesinde,perslilerin rolü büyüktür, araplarin degil.
neyse konu sapiyor.
FLört kelimelerle atismak sevismek artik her neyse o dur.
Zihni genisletir,heycani diri tutar.
Yapsinlar.
10 parmakta 10 flört mü diyorsun?flört çeşitliliktir. dar bir kalıptan salt bir erkek ve kadın arasında geçen samimi bir sohbet olarak da bakmıyorum.
neyse yeryüzü bir sürgün yeri, tadına bakalım...
öneri şarkı; sezen & livaneli - sürgün
yani farklı bir flört tanımı. mesela bir kızım olsaydı onunla, hoşlandığı erkekler üzerinden sohbet etmek isterdim ve bu bir flörttür. bir babayla kızı arasındaki, meçhul bir kişi üzerinden, önyargısız ve tebessüm temelli bir sohbet flörttür. yine benzer olarak oğlumla aşk hayatına dair gülümsemeli, tebessümlü sohbetim,oğlumla yaptığım bir flörttür.10 parmakta 10 flört mü diyorsun?
Sen cok olgun ve cok güzel bir insansin.yani farklı bir flört tanımı. mesela bir kızım olsaydı onunla, hoşlandığı erkekler üzerinden sohbet etmek isterdim ve bu bir flörttür. bir babayla kızı arasındaki, meçhul bir kişi üzerinden, önyargısız ve tebessüm temelli bir sohbet flörttür. yine benzer olarak oğlumla aşk hayatına dair gülümsemeli, tebessümlü sohbetim,oğlumla yaptığım bir flörttür.
keyif verici, zevk alıncak bir sohbettir.
bir kadın veya bir erkek olarak, karşı cinsinizle yaptığınız küçük itiraflarla geçen sohbetimiz bir flörttür çünkü soyunmayı göze aldığınızda başlar flört. hemcinsinizle de başarabileceğiniz bir şeydir. ama sadece bununla sınırlı değildir diyorum.
dostunuzla yaşadığınız bir sohbetin ayrıntısı samimi itiraflar flörttür.
şimdi ben bunu niye anlattım ki dersiniz... ama karşınızdaki anlar...
teşekkür ederim, utandırıyorsun beni.Sen cok olgun ve cok güzel bir insansin.
Asmissin bazi seyleri ki yazdigin her seye katiliyorum.
Muhabbet ile dolu kalplere ket vurulmaz.
Mevlana ile Şems de flört etmistir.
@ZeL ile ben.
Ama bu baska bi seviye.
Konu nerelere geldi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.