alcatraz'ın yozgatlı olması hk

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
sensiz valla olmazz :honk:

Xasthur

Yönetici
Yozgod'lı adam.

Xasthur

Yönetici
bişi sorcam ama kesinlikle siyasetle alakalı değil asdjaskdsa

mesela diyelim olmaması gereken bişi oldu ve müsebbibi sensin. ban atar mıydın kendine ? istifa eder miydin ? laskdsalda
Kendimi banlayabilseydim yapardım. D istifa gerekirse ederim, ben uyeyim jsjsjkd emin ol bir uyeden daha fazla banlanabilecek bir uslup takinmaktayim. Burda uslubumdan haberdar olan hater arkadaslara sorabilirsin. Ya da okuyorlarsa soyleyebilirler snsjd
Gereksiz linc yapan user harici ya da kavga harici kimseyi banlamam. Kavga da cok buyuk bir kavga ise tabi

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Kendimi banlayabilseydim yapardım. D istifa gerekirse ederim, ben uyeyim jsjsjkd emin ol bir uyeden daha fazla banlanabilecek bir uslup takinmaktayim. Burda uslubumdan haberdar olan hater arkadaslara sorabilirsin. Ya da okuyorlarsa soyleyebilirler snsjd
şimdi benim tanıdıgım üst mercilerde rizeli bi abimiz var da, mesela aşırı koltuk sevdalısı. acaba dedim tüm rizeliler aynı mıdır diye sorayım dedim ama sana helal olsun kasdjaksda

Xasthur

Yönetici
şimdi benim tanıdıgım üst mercilerde rizeli bi abimiz var da, mesela aşırı koltuk sevdalısı. acaba dedim tüm rizeliler aynı mıdır diye sorayım dedim ama sana helal olsun kasdjaksda
He anladım. Ne traji komiktir ki o abi uzaktan köylümüz sayılır. Ama ben sol bir ideolojiye daha yakınım. Ve kendisinden hic haz etmem.. Zaten istanbul da dogudum ve buyudum. Rize yi severim, ama insanlarini kendi akrabalarimda dahil pek sevmem. Yobaz ve gericidirler. Ama asabiyet konusunda maalesef onlarla ortak noktam bulunmakta dostum.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
He anladım. Ne traji komiktir ki o abi uzaktan köylümüz sayılır. Ama ben sol bir ideolojiye daha yakınım. Ve kendisinden hic haz etmem.. Zaten istanbul da dogudum ve buyudum. Rize yi severim, ama insanlarini kendi akrabalarimda dahil pek sevmem. Yobaz ve gericidirler. Ama asabiyet konusunda maalesef onlarla ortak noktam bulunmakta dostum.
bende çoğu konuda seninle aynı fikirdeyim. hatta kendinle bahsettiğin şeylerde bile ortak paydaya sahibiz. kendim gibi birini buldum forumda sonunda asldkasda
sen bana sert konuları etiketle sinir atalım beraber

pumpkin🌸

Elmas Üye
hiç unutmam bi keresinde kendi kendime ban atmıştım gfghfkl

eski sevgilim rizeli bir lazdı arkadaşlar....... hem o kadar zeki olup nası geri zekalı gibi davranabiliyordu anlayamıyordum.......

alcatraz

🍻
Elmas Üye
hiç unutmam bi keresinde kendi kendime ban atmıştım gfghfkl

eski sevgilim rizeli bir lazdı arkadaşlar....... hem o kadar zeki olup nası geri zekalı gibi davranabiliyordu anlayamıyordum.......
4 hafta kaldı bişi demicem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Gereksiz linc yapan user harici ya da kavga harici kimseyi banlamam. Kavga da cok buyuk bir kavga ise tabi
Evet doğru söylüyor

pumpkin🌸

Elmas Üye

-a-

Altın Üye
Cafer Lalek olmasın?

-a-

Altın Üye
57fce22e18c773189c1f19de.jpg

57fce2d118c773189c1f19ec-1.jpg

Üst Alt