Hocam siz bi konuşun kankanızla 

sen nerelisin hemşerimYozgod'lı adam.
Daha beter hfghh rizeliyimsen nerelisin hemşerim![]()
bişi sorcam ama kesinlikle siyasetle alakalı değil asdjaskdsaDaha beter hfghh rizeliyim
Kendimi banlayabilseydim yapardım. D istifa gerekirse ederim, ben uyeyim jsjsjkd emin ol bir uyeden daha fazla banlanabilecek bir uslup takinmaktayim. Burda uslubumdan haberdar olan hater arkadaslara sorabilirsin. Ya da okuyorlarsa soyleyebilirler snsjdbişi sorcam ama kesinlikle siyasetle alakalı değil asdjaskdsa
mesela diyelim olmaması gereken bişi oldu ve müsebbibi sensin. ban atar mıydın kendine ? istifa eder miydin ? laskdsalda
şimdi benim tanıdıgım üst mercilerde rizeli bi abimiz var da, mesela aşırı koltuk sevdalısı. acaba dedim tüm rizeliler aynı mıdır diye sorayım dedim ama sana helal olsun kasdjaksdaKendimi banlayabilseydim yapardım. D istifa gerekirse ederim, ben uyeyim jsjsjkd emin ol bir uyeden daha fazla banlanabilecek bir uslup takinmaktayim. Burda uslubumdan haberdar olan hater arkadaslara sorabilirsin. Ya da okuyorlarsa soyleyebilirler snsjd
He anladım. Ne traji komiktir ki o abi uzaktan köylümüz sayılır. Ama ben sol bir ideolojiye daha yakınım. Ve kendisinden hic haz etmem.. Zaten istanbul da dogudum ve buyudum. Rize yi severim, ama insanlarini kendi akrabalarimda dahil pek sevmem. Yobaz ve gericidirler. Ama asabiyet konusunda maalesef onlarla ortak noktam bulunmakta dostum.şimdi benim tanıdıgım üst mercilerde rizeli bi abimiz var da, mesela aşırı koltuk sevdalısı. acaba dedim tüm rizeliler aynı mıdır diye sorayım dedim ama sana helal olsun kasdjaksda
bende çoğu konuda seninle aynı fikirdeyim. hatta kendinle bahsettiğin şeylerde bile ortak paydaya sahibiz. kendim gibi birini buldum forumda sonunda asldkasdaHe anladım. Ne traji komiktir ki o abi uzaktan köylümüz sayılır. Ama ben sol bir ideolojiye daha yakınım. Ve kendisinden hic haz etmem.. Zaten istanbul da dogudum ve buyudum. Rize yi severim, ama insanlarini kendi akrabalarimda dahil pek sevmem. Yobaz ve gericidirler. Ama asabiyet konusunda maalesef onlarla ortak noktam bulunmakta dostum.
4 hafta kaldı bişi demicemhiç unutmam bi keresinde kendi kendime ban atmıştım gfghfkl
eski sevgilim rizeli bir lazdı arkadaşlar....... hem o kadar zeki olup nası geri zekalı gibi davranabiliyordu anlayamıyordum.......
neye kanks4 hafta kaldı bişi demicemDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Evet doğru söylüyorKendimi banlayabilseydim yapardım. D istifa gerekirse ederim, ben uyeyim jsjsjkd emin ol bir uyeden daha fazla banlanabilecek bir uslup takinmaktayim. Burda uslubumdan haberdar olan hater arkadaslara sorabilirsin. Ya da okuyorlarsa soyleyebilirler snsjd
Gereksiz linc yapan user harici ya da kavga harici kimseyi banlamam. Kavga da cok buyuk bir kavga ise tabi
bizde yanlışlık olmaz. olduysa da yanlışlıkla olmuştur .s.sEvet doğru söylüyor
Cafer'deki özgüven... 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.