o benim sorunum değilSıkıldım ben.
o benim sorunum değilSıkıldım ben.
bize takıl hayatın renklensin
fazla takılma gökkuşağına dönersin
bende ilkokul cocukları gibi uslu cocuk olup sütümü içip yatıyorum kanks. yoksa örtmenim çok kızarumut şimdi hiç görmeyen birine gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız modumu açıp depresyonuma geri dönüyom ben 🚬
değip değmediği umurumda değil. sen kendine mi çetin diyorsun. yesinler snn çetinliğini. değil yanına taktığın laf bebesi takviye ekibi, istersen formu yanına al. inan fark ederse kahrolayım. ayrıca görüyorsun ne kadar sevilmiyorsan gören insanın 3-5 yorum yapmadan gidesi tutmuyor işte. bu kadar sevilmemek koyuyor olmalı.Evet biliyorum çocuklar buraya kadar okudunuz ve şöyle dediniz ey demeter değer miydi? Vallahi değmezdi. Ben zannediyordum ki düşman çetin yenilmez.. yani bunlari sanmıyordum tabi..takviye ekibinden bir beklentim vardı. Gele gele forum aile birliği üyesi geldi sadece. Tam bir hayal kırıklığı idi.
sana herşey serbest sen niye editledinVaovv son mesajı şimdi okudum. Ortam gergin. Durun önceki yazdığım mesajı editliyim ben.Gergin ortam sevmiyom..
![]()
Ya meraktan çatlarım editlemeden söle dbdbsbdVaovv son mesajı şimdi okudum. Ortam gergin. Durun önceki yazdığım mesajı editliyim ben.Gergin ortam sevmiyom..
![]()
Açıkçası ben de memnun kalmadım bu durumdan, en azından beynime kan sıçramasa bile değişik bir haz vermesini beklerdim bu münakaşanın. Ama olmadı 🚬Evet biliyorum çocuklar buraya kadar okudunuz ve şöyle dediniz ey demeter değer miydi? Vallahi değmezdi. Ben zannediyordum ki düşman çetin yenilmez.. yani bunlari sanmıyordum tabi..takviye ekibinden bir beklentim vardı. Gele gele forum aile birliği üyesi geldi sadece. Tam bir hayal kırıklığı idi.
bilerek çürük kitliyorlar her seferinde. bu arada alışverişten geldim. maalesef yakında bim yokmuş ve hasta halimde başka yere gidemedim yumoş aldım. fiyatları birazdan paylaşıyorum.@alcatraz elletmeyen ve koklatmayan satıcıları boykot ediyorum bu sayfa ile.
karpuzun kilosu 16 ₺ olmuş ya la. bi karpuzları gör, kafam akdar. en az 70 tl vardırOnca konu döndü ama ben hala meyveye bulaşan sümükteyim arkadaşalr..
karpuzun kilosu 16 ₺ olmuş ya la. bi karpuzları gör, kafam akdar. en az 70 tl vardır
sen zaten hep 0 ₺'lik alıon kanks zamlar sana koyar mı beee..ben zaten hep hiç alamıyom kanks..
sen zaten hep 0 ₺'lik alıon kanks zamlar sana koyar mı beee..
Senelik alıyorum ben. :)Ekli dosyayı görüntüle 7021
evet arkadaşlar sabah 9:43 itibari ile başlayan vergi ödem... öhöm.. yani alışveriş yapma maceramı görüyorsunuz.
soldaki fiş mopaş'a sağdaki ise şok markete ait internette de fiyatları açık olan ürünler ve fiyatlardır. @nunu @Lotus @velevki
şokta yumoş 50 tl'den 32'ye düşüyor 25₺ üzeri alışverişlerde bilginize....
yorum sizin.
VEEE FİŞE BAKTIKTAN SONRAAA MİLYONLARCA YÜREKKK TEKK BİR SORUUU
"BUNLARI ELİNNENN Mİİ SEÇTİİĞNNN ?!?!?!11"
KOCAAMAANNNNN "EVEEEEETTTT" KOKLAYARAK, HİSSEDEREK, DOKUNARAK, MINCIKLAMA YÖNTEMİYNEENNNN
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.