alcatraz'ın meyve alırken bile dokunup koklaması hk

demeter

Uzaklaştırıldı
Evet biliyorum çocuklar buraya kadar okudunuz ve şöyle dediniz ey demeter değer miydi? Vallahi değmezdi. Ben zannediyordum ki düşman çetin yenilmez.. yani bunlari sanmıyordum tabi..takviye ekibinden bir beklentim vardı. Gele gele forum aile birliği üyesi geldi sadece. Tam bir hayal kırıklığı idi.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Evet biliyorum çocuklar buraya kadar okudunuz ve şöyle dediniz ey demeter değer miydi? Vallahi değmezdi. Ben zannediyordum ki düşman çetin yenilmez.. yani bunlari sanmıyordum tabi..takviye ekibinden bir beklentim vardı. Gele gele forum aile birliği üyesi geldi sadece. Tam bir hayal kırıklığı idi.
değip değmediği umurumda değil. sen kendine mi çetin diyorsun. yesinler snn çetinliğini. değil yanına taktığın laf bebesi takviye ekibi, istersen formu yanına al. inan fark ederse kahrolayım. ayrıca görüyorsun ne kadar sevilmiyorsan gören insanın 3-5 yorum yapmadan gidesi tutmuyor işte. bu kadar sevilmemek koyuyor olmalı.

CipraLex

Gümüş Üye
Editlendi ki bu mesaj tarafımdan..:D

CipraLex

Gümüş Üye
Vaovv son mesajı şimdi okudum. Ortam gergin. Durun önceki yazdığım mesajı editliyim ben. :D Gergin ortam sevmiyom..:D

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Açıkçası ben de memnun kalmadım bu durumdan, en azından beynime kan sıçramasa bile değişik bir haz vermesini beklerdim bu münakaşanın. Ama olmadı 🚬
Yok aile birliği yok simbiyotik yaşam formları yok atlı prensler falan derken kavga modumu düşürdün resmen .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
Onca konu döndü ama ben hala meyveye bulaşan sümükteyim arkadaşalr..

alcatraz

🍻
Elmas Üye
@alcatraz elletmeyen ve koklatmayan satıcıları boykot ediyorum bu sayfa ile.
bilerek çürük kitliyorlar her seferinde. bu arada alışverişten geldim. maalesef yakında bim yokmuş ve hasta halimde başka yere gidemedim yumoş aldım. fiyatları birazdan paylaşıyorum.

bekleyin benii kuzuşşlaarr

alcatraz

🍻
Elmas Üye
ApplicationFrameHost_M30u0UqiSl.png

evet arkadaşlar sabah 9:43 itibari ile başlayan vergi ödem... öhöm.. yani alışveriş yapma maceramı görüyorsunuz.
soldaki fiş mopaş'a sağdaki ise şok markete ait internette de fiyatları açık olan ürünler ve fiyatlardır. @nunu @Lotus @velevki
şokta yumoş 50 tl'den 32'ye düşüyor 25₺ üzeri alışverişlerde bilginize....
yorum sizin.

VEEE FİŞE BAKTIKTAN SONRAAA MİLYONLARCA YÜREKKK TEKK BİR SORUUU
"BUNLARI ELİNNENN Mİİ SEÇTİİĞNNN ?!?!?!11"

KOCAAMAANNNNN "EVEEEEETTTT" KOKLAYARAK, HİSSEDEREK, DOKUNARAK, MINCIKLAMA YÖNTEMİYNEENNNN

pumpkin🌸

Elmas Üye
Hala yumoş diyolar..
Ay aklımı çıldıriciiimmm 🫣

velevki

🎈
Altın Üye
Bimden yumuşatıcı getirdik yine yumuşamadı ortam :(
Ekli dosyayı görüntüle 7021

evet arkadaşlar sabah 9:43 itibari ile başlayan vergi ödem... öhöm.. yani alışveriş yapma maceramı görüyorsunuz.
soldaki fiş mopaş'a sağdaki ise şok markete ait internette de fiyatları açık olan ürünler ve fiyatlardır. @nunu @Lotus @velevki
şokta yumoş 50 tl'den 32'ye düşüyor 25₺ üzeri alışverişlerde bilginize....
yorum sizin.

VEEE FİŞE BAKTIKTAN SONRAAA MİLYONLARCA YÜREKKK TEKK BİR SORUUU
"BUNLARI ELİNNENN Mİİ SEÇTİİĞNNN ?!?!?!11"

KOCAAMAANNNNN "EVEEEEETTTT" KOKLAYARAK, HİSSEDEREK, DOKUNARAK, MINCIKLAMA YÖNTEMİYNEENNNN
Senelik alıyorum ben. :)

Üst Alt